JEDNA OD NAJVEĆIH HRVATSKIH KOMPANIJA: Političari, dogovorite se!

Atlantik grupa tvrdi da trenutno nema problem u redovnom poslovanju, ali da bi u slučaju nastavka zabrane ulaska hrvatskih kamiona u Srbiju pretrpela gubitke.

  • 11

Jedna od najvećih hrvatskih kompanija koja posluje na srpskom tržištu "Atlantik grupa" ne krije da bi u slučaju da potraje zabrana ulaska kamiona sa hrvatskom robom u Srbiju pretrpela gubitke.

HRVATIMA ISTEKAO ROK - SRBIJA ZABRANILA UVOZ HRVATSKE ROBE: Počele KONTRAMERE Vlade!

Podsetimo, Srbija je od ponoći zabranila ulazak kamionima sa hrvatskom robom, dok je Hrvatska potpuno zabranila ulazak u ovu zemlju svim srpskim državljanima.

HAOS NA GRANICI SRBIJE I HRVATSKE: Hrvati hteli da vrate u Srbiju 3.500 MIGRANATA, intervenisali SRPSKI SPECIJALCI

- U Atlantik grupi u ovom trenutku ne beležimo veće poremaćaje u rednovnom poslovanju i prometu roba, tako da uspešno kompenzujemo određeni zastoj u logistici. Ukoliko bi se nastavila ili dodatno otežala prekogranična saradnja na srednji ili duži rok, svakako bismo imali probleme i povećane troškove u logistici i plasmanu roba - poručili su za Telegraf iz Atlantik grupe.

KAMIONDŽIJE BLOKIRALE HRVATSKU GRANICU: Prete da će POKVARENOM HRANOM zatrpati granični prelaz!

Iz hrvatske kompanije, koja je vlasnik brendova poput "Cedevite", "Grand kafe", "Štarka" i "Argete", apeluju na dve države da što pre reše međusobne razmirice u vezi sa migrantskom krizom.

MILANOVIĆ JE BEZOBRAZAN - KOGA JE BRIGA ZA NJEGA: Evo šta su Srbi rekli o "ŠARAJ MALO VUČIĆU". Slažete li se s njima?

- Svakako je reč o delikatnoj političkoj situaciji usled najveće izbegličke krize koja je pogodila Evropu, te u tom smislu politika ne sme imati prioritet nad humanošću. Međusobno razumevanje i uvažavanje temelj je dobrih političkih i ekonomskih odnosa, te se nadamo da će se sve zemlje pogođene humanitarnom krizom time voditi u rešavanju nastalih problema - naglasili su iz Atlantik grupe.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maserati

    24. septembar 2015 | 14:25

    Ova ujdurma ce se svakako zavrsiti u naredna 24h kad Angela udari sakom o sto i izvuce usi Milanovicu i Vucicu. Ono sto treba da izvucemo kao pouku ako ima imalo pameti i nacionalnog ponosa je da zaobilazimo IDEU u sirokom luku preskacemo JANA vodu, CEDEVITU,VEGETU, ARGETA pastete,EVA sardine i sve ostale proizvode iz HR. Zasto da potpomazemo drzavu koja koristi svaku priliku da nam zabode noz u ledja i nikad nam dobar komsija nece biti.

  • Sever

    24. septembar 2015 | 13:02

    BOJKOTUJTE HRVATSKU ROBU !!!

  • Gigi

    24. septembar 2015 | 13:20

    Hrvatske firme NAPOLJEEE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA