Sa srpskim PASOŠIMA može se u Hrvatsku, ali NE i sa tablicama! Evo kakvo je STANJE na GRANICI

Građani sa srpskim pasošima mogu nesmetano, iz okolnih zemalja, da uđu u Hrvatsku, dok je i dalje na snazi zabrana ulaska u Hrvatsku vozilima registovanim u Srbiji

  • 6

Granični prelaz Šid otvoren je od jutros u 6.15 sati i na njemu važi isti režim saobraćaja za putnička vozila i autobuse, saopštio je Auto moto savez Srbije. Na tom graničnom prelazu saobraćaj je bio zatvoren od sinoć u 22.10 sati.

SRBIJA SPREČILA HRVATE DA IZVEDU "TAJNI PLAN C": Evo kako je Hrvatska htela da se REŠI MIGRANATA na štetu Srba!

SRBIJA JE ODAVNO TREBALA DA POKAŽE ZUBE HRVATIMA: Evo šta su Srbi rekli o KONTRAMERAMA. Slažete li se s njima?

HRVATI OTVORITE GRANICE SA SRBIJOM ŠTO PRE! Evropa UDARILA ŠAMAR Hrvatskoj i stala na stranu Srba

Foto: Tanjug/AP/ Darko Vojinović Foto: Tanjug/AP/ Darko Vojinović

Građani sa srpskim pasošima mogu nesmetano, iz okolnih zemalja, da uđu u Hrvatsku, dok je i dalje na snazi zabrana ulaska u Hrvatsku vozilima registovanim u Srbiji, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije.

Putnički teminali su na graničnom prelazu Batrovci otvoreni u oba smera, sem što u Hrvatsku mogu ući samo državljani sa srpskim pasošima, dok je i dalje na snazi zabrana ulaska vozilima koja su registrovana na području Srbije.

Na snazi je, takođe, zabrana ulaska teretnim motornim vozilima na ulasku u Hrvatsku na graničnom prelazu Batrovci, sem za teretna vozila koja prevoze kvarljivu robu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Svi granični prelazi sa Mađarskom su otvoreni, a zadržavanje putničkih vozila se kreću u intervalima od 15 do 30 minuta, dok se teretna vozila na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija zadržavaju višesatno.

Višesatna i duga zadržavanja kamiona su i na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom, dok je saobraćaj za teretna vozila na graničnom prelazu Mali Zvornik na izlazu trenutno obustavljen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нели

    25. septembar 2015 | 10:09

    Дискриминирање!

  • Tamara Tamara

    25. septembar 2015 | 14:12

    Sad mogu da otvore granicu i za 15 minuta! Baš me briga! Ja odo kod moje komšinice u radnju, preko puta, al Idea i Roda neće da me vide u skorije vreme...

  • Anči

    25. septembar 2015 | 14:08

    Sad isto tako sa srpskim novčanikom ne ideš u Ideu, ni u Merkator, da vidimo dal će nekom to da se svidi? Kad krene da se podvlači crta i da se sabira račun? Baš da vidim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA