DA LI SU HRVATSKE ODLUKE UTICALE NA GRAĐANE? Politiku Vlade ove države podržava sve više Hrvata!

Rad kancelarije predsednice Hrvatske građani su ocenili ocenom 3,15, što je nešto niža ocena u odnosu na prošli mesec kad je iznosila 3,28

  • 11

Politiku Vlade Hrvatske u ovom trenutku odobrava 32 odsto birača, što je znatan rast u odnosu na decembar 2014. kada je tu politiku odobravalo 17 odsto ispitanih građana Hrvatske sa pravom glasa, pokazalo je redovno istraživanje javnog mnjenja Krobarometra Nove TV.

Većina i dalje ne pruža podršku vladinoj politici, tačnije njih 61 odsto, a u ovom trenutku još sedam odsto birača ne zna kome da veruje, prenosi portal index.hr.

Većina građana, njih 62 posto, mišljenja je da je smer kojim ide Hrvatska pogrešan, što je znatno manje u odnosu na decembar, kada je taj procenat iznosio 82.

Oko 10 odsto građana Hrvatske nema mišljenje o smeru kretanja zemlje.

DAČIĆ: Ovo je bio uspeh Srbije, politika Hrvata poražena!

Rad kancelarije predsednice Hrvatske građani su ocenili ocenom 3,15, što je nešto niža ocena u odnosu na prošli mesec kad je iznosila 3,28.

Foto: Tanjug/FaH/Denis Ceric Foto: Tanjug/FaH/Denis Ceric

Vlada je ocenjena sa 2,31, što je za nijansu bolje nego u avgustu kada je ta ocena iznosila 2,27.

HDZ u Hrvatskoj u ovom trenutku ima podršku 30 odsto glasača, a porasla je podrška SDP-u koji ima podršku od 25,3 procenata.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    26. septembar 2015 | 12:53

    Čim neko uradi nešto protiv Srbije i Srba uopšte u Hrvatskoj i među Hrvatima postaje heroj. Antisrpstvo je suština hrvatskoga "herojsta".

  • Slobo

    26. septembar 2015 | 08:08

    Nista novo u relaciji Srbija-Hrvatska.Hrvatska kao clan EU nastupa sa pozicije sile.Niko ih nije pitao ni za jedan komentar,a vec su poceli da prete da nas ulazak u EU zavisi od Hrvatske. Nazalost ovakva politika izaziva reakciju unutar Srbije I tako nas vracaju na pocetak.A pocetak je 90- ete.Licno mislim da ce jos dugo vremena proci da se nesto pozitivnije desava u medjusobnim odnosima.A postoji mogucnost da se to nece nikada desiti.Jer Hrvati nas Srbe racunaju kao nizu rasu.Milanovic je rekao ono sto I misli da smo ''varvari''.Ali nismo varvari da nam prodaju njihovu robu Ilica da kupe nasa preduzeca.Ovome mora da se stane na kraj.Radi buducnosti narednih generacija.

  • pijanac

    26. septembar 2015 | 13:48

    ceo stos sa Milanovicem je sto on voli da cugne pre nastupa pred kamerama , a iovako voli da popije. Gledajte, kada se zacrveni, onda je to znak da se okurazio i da je spreman da opet kidishe na Srbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA