Krao saobraćajne znakove

Sumnja se da je Pavle K. ukrao oko 40 tabli saobraćajnih znakova na teritoriji mesne zajednice Mužlja u Zrenjaninu.Policija podnela krivičnu prijavu.

  • 1

Pavle K. iz Zrenjanina ukrao 40 saobraćajnih znakova u poslednjih nekoliko meseci.

Zrenjaninska policija je prilikom pretresa stana Pavla K. (51) našla 40 saobraćajnih znakova koje je ukrao krajem prošle i početkom ove godine.

Kako je saopšteno iz policije, sumnja se da je Pavle K. ukrao oko 40 tabli saobraćajnih znakova na teritoriji mesne zajednice Mužlja u Zrenjaninu. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivičnna prijava nadležnom tužilaštvu.

Stručna služba javnog preduzeća Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina je prilikom redovnog obilaska terena u utorak, 10. januara registrovala veća oštećenja vertikalne saobraćajne signalizacije.

To preduzeće je u saopštenju navelo da je na teritoriji sela Mužlje sa stubova skinuto oko 50 aluminijumskih saobraćajnih znakova i da je time pričenjena materijalna šteta od oko 150.000 dinara.

Zamena i postavljanje jednog novog saobraćajnog znaka košta 3.000 dinara.

(izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    30. april 2012 | 14:38

    "Pavle K. iz Zrenjanina ukrao 40 saobraćajnih znakova u poslednjih nekoliko meseci." - jako neprofesionalno sa strane novinara koji je pisao ovaj tekst. Policija je izjavila: "sumnja se da je Pavle K. ukrao", niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA