HERMETIČKI ĆEMO ZATVORITI GRANICU SA SRBIJOM: Opasna pretnja iz HRVATSKE VLADE!

"Kriza u odnosima s Beogradom postat će stvar prošlosti samo pod uslovom da Srbija ograniči slanje izbeglica u Hrvatsku. U suprotnom, stvarno smo spremni hermetički zatvoriti celokupnu granicu”, prenosi Jutarnji list reči člana hrvatske vlade

Vlada Hrvatske je, prema pisanju Jutarnjeg lista, spremna da "hermetički zatvori celokupnu granicu sa Srbijom ukoliko Srbija ne ograniči slanje izbeglica u Hrvatsku".

 

Jutarnji list navodi da su njihovi novinari juče razgovarali sa neimenovanim članovima Vlade, i da im je rečeno sledeće: "kriza u odnosima s Beogradom postat će stvar prošlosti samo pod uslovom da Srbija ograniči slanje izbeglica u Hrvatsku. U suprotnom, stvarno smo spremni hermetički zatvoriti celokupnu granicu”.

 

Ovo je prvi put da službenici Vlade Republike Hrvatske, makar i neslužbeno, spominju mogućnost potpunog zatvaranja granice, piše Jutarnji list.

 

 

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Celik

    27. septembar 2015 | 10:04

    Hoce kaki,nece kaki.

  • brana

    27. septembar 2015 | 09:56

    Sve sto se zatvori mora i da se otvori,ima pajsera dovoljno pa ce mo vas otvoriti.

  • dm M

    27. septembar 2015 | 09:52

    Sram ga bilo ,Hrvatskog predsednika ! Ko je granice zatvarao za njegov narod ,za vreme rata u Hrvatskoj !Sud su se rasirili od Nemacke ,Austrije ,Srbije pa do Amerike ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA