JEDRILI SU PUNIM JEDRIMA, A ONDA IH JE IZNENADILA BURA: Prevrnuo se brod sa trojicom hrvatskih ministara

- Jedrili su punim jedrima, a trebalo ih je spustiti - rekao je vlasnik jedrilice i predsednik udruženja "Latinsko idro" Željko Jerat

  • 0

Trojica hrvatskih ministara nalazila su se u jedrilici koja se danas prevrnula na regati u murterskom zalivu, a tom prilikom niko nije povređen.

Zamislite da vam se pokvari jedrilica usred Tihog okeana (VIDEO)

U jedrilici su se nalazili ministri za pomorstvo, saobraćaj i infrastrukturu Siniša Hajdaš Dončic, za turizam Darko Lorencin i prirodnu sredinu Mihael Zmajlović.

Vlasnik jedrilice i predsednik udruženja "Latinsko idro" Željko Jerat rekao je da je ovoj nezgodi "kumovalo neiskustvo" i da posada nije bila uigrana.

- Jedrili su punim jedrima, a trebalo ihrekao je spustiti - kazao je Jerat i dodao da se takve nezgode događaju na regatama, ali da je najvažnije da niko nije povređen.

"Latinsko idro" je regata koja se održava 18. godinu za redom. Na startu ih je bilo 51, ali neki su zbog olujne bure odustali.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA