DOBRO VEČE, OVO JE MALI DNEVNIK: Upoznajte decu koja nam uvek ULEPŠAJU DAN! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf je bio na snimanju Malog dnevnika. Prenosimo vam veoma zanimljivu i simpatičnu atmosferu sa snimanja, u kojoj ćete sigurno i vi uživati

  • 1

Veoma teško je zamisliti da u današnje vreme emisija koja traje svega pet minuta, može da vas oraspoloži toliko da ste u stanju da zaboravite na sve ono negativno što vam se dogodilo u tom danu.

Pogledajte kako se Novak Đoković proveo u Malom Dnevniku, šta je naučio i savetovao novim drugarima! (VIDEO)

Upravo to polazi za rukom "Malom dnevniku", emisiji koja se emituje na RTS-u svakog radnog dana s početkom u 18.20 sati, a vode je deca i traje samo PET MINUTA!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

HIT: Evo kako je preslatka Anđela iz "Malog dnevnika" nadmudrila Ivana Ivanovića (FOTO)

Telegraf je bio na snimanju dnevnika, a tamo smo upoznali Filipa, Dunju, Anđelu, Luku (koji je inače glavni urednik Malog dnevnika), Stefana i Aleksandru, koji su bili veoma dobro raspoloženi. A oni, kao pravi profesionalci, iza sebe imaju čitav tim koji brine o njima.

Filip i Dunja su skoro sve vreme snimali emisije, a uprkos malim tehničkim problemima koji su nastali tokom snimanja, njihov dečji vedar duh nije nestao. Konstantno su bili nasmejani i dobro raspoloženi, jedino su se pred sam kraj požalili kako im se prispavalo, ali ih je i ta pospanost veoma brzo prošla.

Snimanju je u jednom trenutku prisustvovao i Milorad Mandić Manda, koji će se pojaviti u jednoj od narednih epizoda Malog dnevnika.

Njihova emisija u kojoj je gost Novak Đoković je i više nego legendarna i prepričava se već mesecima.

U prvom trenutku sam očekivala da će se Filip i Dunja zbuniti, međutim, oni su se poneli kao pravi profesionalci. Čekaj malo, oni to i jesu!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A kako i ne bi bili, kada su do sada snimili oko 260 epizoda svoje emisije, a iz dana u dan su sve simpatičniji. Originalnost im ne manjka, a ovom "poslu" su pristupili krajnje ozbiljno. Da sve bude kako treba brinu se čuveni reditelj Darko Kamarit, scenarista Goran Jovanović i dramaturg Kristina Đuković, ali i mnogi drugi.

Pre nego što je došao Manda u studio, Anđela i Luka su došli kako bi snimili svoju epizodu. Preslatka devojčica je prosto uletela u studio i počela da trčkara po njemu, međutim, poznati glumac ju je prekinuo u tome i Filip i Dunja su se ponovo vratili kako bi uradili svoj intervju s njim.

Rad s decom je najlakši, ali u isto vreme i najteži. Potrebno je mnogo strpljenja, dosta ponavljanja, ali sigurno je da nema ništa lepše od momenta kada ste okruženi dečjim smehom, što nam može posvedočiti i scenarista Goran Jovanović.

- S decom je definitivno najlepše raditi. Deca kao deca nemaju pažnju koja može dugo da ih drži i onda mi moramo malo da ih animiramo. Kao što ste videli iako epizoda traje nekih pet minuta, snimanje može da se oduži i na sat vremena, ne samo zbog dece nego i zbog nas starijih i onda sve to ide malo u krug - kaže on, a na pitanje odakle crpi inspiraciju kaže:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To sam sam sebe pitao već nekih 200-ta puta. Svaki put kada uzmem beli papir i napišem njihova imena, imam problem da počnem, taj sam početak je najteži, ali posle, pošto znam već njihove karaktere znam i kako bi ko reagovao na koju rečenicu, pa se stvari nadovezuju.

S obzirom da su u studiju bili samo Filip i Dunja, zaputili smo se u garderobu gde su nas sačekali preslatka Anđela, Aleksandra, Luka i Stefan, koji su čekali svoje roditelje da dođu po njih.

Čim smo ušli, Anđela nam je pritrčala i pokazala crtež koji je napravila za svog drugara na čiji rođendan je kasnije popodne išla. Kao i sve devojčice, pokazivala nam haljinice koje je nosila na prethodnim snimanjima.

I sa njima smo se malo družili, smejali i zezali. Roditelji su došli po njih i morali smo da se rastanemo, dogovorili smo se, do nekog sledećeg druženja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Rad sa decom sigurno nije najlakši na svetu, ali nije ni najteži. Ovo je sigurno jedna od najradosnijih, najsmešnijih i najrazigranijih redakcija u Srbiji. Njihov rad čitavu Srbiju nasmejava, a svi se nadamo da će ova dečica to i nastaviti da rade u budućnosti.

Pogledajte video:

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Marina Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokta

    29. septembar 2015 | 20:56

    Konacno da vidim nesto drago o veselo, nasuprot mracne i ruzne Farme i Lisovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA