ĐAK u Nišu skrivao DROGU U SVESCI!

Policija je pretresom stana srednjoškolca pronašla drogu u ormanu, njegovoj jakni, ali i školskoj svesci

  • 8

Niška policija podneće krivične prijave u redovnom postupku protiv dvojice maloletnika zbog trgovine narkoticima.

MALOLETNICI FIZIČKI NAPALI POLICIJU: Uhapšena dva tinejdžera u Kraljevu!

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, patrola je sinoć tokom pojačane kontrole obrazovnih ustanova i njihove okoline, u dvorištu jedne srednje škole kod šesnaestogodišnjeg učenika pronašla marihuanu a pretresom njegovog stana otkriveno je još sedam paketića istog narkotika težine 7.6 grama i presovana biljka kanabis sativa.

ZABRANJENO ZA MLAĐE OD 18 GODINA? Peticija da se maloletnicima uveče ne dozvoli ulazak u klubove!

- Kada je ugledao policijski patrolu dečak je odbacio "džoint" što je policija uočila. Kada su ga pretresli, policajci su kod njega pronašli dva paketića marihuane. Tokom daljeg policijskog rada on im je priznao da ima još droge u stanu. Paketiči sa marihuanom su pronađeni u njegovoj jakni i ormanu dok je u školskoj svesci nađena presovana kanabis sativa – kažu naši sagovornici iz istrage.

Tokom iste akcije, policija je pronašla još deset paketa marihuane težine 19 grama i to kod sedamnaestogodišnjeg druga prvoosumnjičenog koji je zatečen u blizini zgrade u kojoj je polciija obavljala pretres.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mahatmat

    1. oktobar 2015 | 13:27

    Kakva "herojska" akcija niške policije. #EndWarOnDrugs

  • jovan

    1. oktobar 2015 | 13:14

    Ma dajjj trebalo bi da se ta marihuana legalizuje!! To jedino politicarima i mafiji nije na volju - zato sto oni profitiraju od toga. Koj razlog postoji da se ne legalizuje? Opojna droga? A alkohol? I on je opojan i smrtonosan! Od trave nikad NIKAD niko nije umro! Nikakve nezeljene posledeice nikad nisu pronadjene! To je jedna velika nepravda! Ali mafiji i zlim ljudima se ne isplati da puste ljude na miru i da legalizuju tu travu vec jednom!

  • blok63

    1. oktobar 2015 | 13:31

    smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA