NJIHOV OČUH JE PEDOFIL I SILOVATELJ: 20 godina kasnije, one su ga pronašle i surovo mu se osvetile!

- Džejms nam je oduzeo nevinost, uzeo nam je najdragocenije godine života. Bile smo samo male devojčice, a on je iskoristio priliku i seksualno nas uznemirio - rekla je Danijel (30), najstarija od tri sestara koje su bile zlostavljane

  • 1

Sestre Danijel, Teri En i Patrisija u detinjstvu je zlostavljao očuh Džejms Loton, nakon čega mu se gubi trag. Međutim, 20 godina kasnije, one su ga pronašle na Fejsbuku i dovele pred sud. 

Muž ju je tukao svaki dan, a onda su mu na vrata zakucali bajkeri... (VIDEO)

On je uhapšen u avionu na aerodromu "Hitrou" nakon što su sestre javile policiji da su ga locirale, a odmah zatim je uhapšen i zadržan u pritvoru.

Sestrama je trebalo mnogo snage i hrabrosti da izađu pred sud i kažu sve što ih je godinama tištalo. Njihov očuh je bio pedofil i silovatelj, koji je bio spreman na užasne stvari.

- Džejms nam je oduzeo nevinost, uzeo nam je najdragocenije godine života. Bile smo samo male devojčice, a on je iskoristio priliku i seksualno nas uznemirio. Još uvek nas progoni to što je Džejms uradio. Vraćaju nam se "stare slike" i činjenica da je u zatvoru je jedina pravda koju smo tražile - rekla je najstarija sestra, Danijel (30).

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Teri En je bila ta koja je uspela da sazna gde se Džejms nalazi. Ušla mu je "u trag" putem Fejsbuka, na kojem je videla da se trenutno nalazi u Bocvani u Africi, gde živi sa svojom suprugom.

- Krv je počela da mi vri, nisam znala da li ima još dece i da li će i njih uznemiravati kao i nas. Predstavila sam se lažno i započela konverzaciju sa njim. Nekako je uspeo da sazna ko stoji iza lažnog profila, a zatim mi se javio neki doktor koji je napisao da je Džejms mrtav - dodala je Teri En.

Sestre su ovaj slučaj prijavile policiji, a organi su ga pratili tri godine, da bi ga napokon uhapsili u martu. Silovatelj je osuđen na 12 godina zatvora zbog zlostavljanja tri sestre od 1993. do 1999. godine.

- Pravda je spora, ali dostižna. Nadam se da će zauvek ostati u zatvoru i da će ključ njegove ćelije čuvari izgubiti. On je ništavac jedan, ostaje samo nada da više neće prići nijednom detetu - zaključila je Teri En.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA