IMALI SU GRUB SEKS SA STARIJIM MUŠKARCEM: A onda su ga zadavili!

"Ovaj slučaj tiče se bolesne pohlepe gospodina Laubaha i koliko je daleko bio spreman da ide da bi je zadovoljio"

  • 1

Džon Laubah (57) udavljen je tokom grubog seksa sa dve muške prostitutke u martu 2012. godine u Njujorku

Džon je redovno unajmljivao muške prostitutke da mu ispunjavaju sado-mazohističke fantazije, a voleo je jako grub seks. Edvin Fakner i Huan Karlos Martinez-Herera optuženi su za ubistvo Džona Laubaha. Njihov advokat rekao je da je mušterija sama zahtevala preterivanja i nasilje, ali tužilac misli da se u Laubehovom domu desilo nešto mnogo zlokobnije.

Fakner i Herera optuženi su za kidnapovanje Laubaha i zatim njegovo ubistvo i krađu privatne imovine. Laubah je pronađen u dnevnoj sobi, vezan za krevet sa trakom na ustima. Njegov leš je bio obmotan električnim kablovima, a uzrok smrti je davljenje. Već na početku istrage utvrđeno je da je Laubah redovno plaćao seks mladim latino muškarcima.

Foto: Facebook/John Laubach Foto: Facebook/John Laubach

Lanita Hobs, advokat dvojice optuženih, protivi se tužiočevoj osudi.

- Ovaj slučaj tiče se bolesne pohlepe gospodina Laubaha i koliko je daleko bio spreman da ide da bi je zadovoljio - rekla je ona. Rekla je da je uzrok njegove smrti preterano nasilje u seksu koji je redovno i bez granice upražnjavao.

Nožem htela da PREREŽE GRKLJAN mužu jer je izgovorio IME LJUBAVNICE tokom SEKSA!

- Džon Laubah umro je zbog preterano grubog seksa i niko nije kriminalno odgovoran - rekao je Danijel Skot, Foknerov advokat.

Istraga je dokazala da je pokojnik voleo neverovatne perverzije u krevetu koje bi se mnogima od nas učinile potpuno apsurdnim. Prigovor odbrane o "parafiliji ili seksualnom ponašanju koje odlikuju intezivne seksualne fantazije" odbijen je na sudu. Fakner i Herera mogu da dočekaju život u zatvoru, kao osuđenici za ubistvo, pljačku i kindapovanje.

Laubah je bio poznat u komšiluku po svom papagaju Bolou koga je stalno nosio na ramenu. Niko nije očekivao da ovakvi detalji njegovog intimnog života isplivaju na videlo nakon njegove smrti.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor:news.au.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA