(VEOMA UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) ZAPLAKAĆETE KADA ČUJETE JAUKE DECE: Ovo je dokaz da Rusi ubijaju i civile? (FOTO) (VIDEO)

Fotografije i snimci uznemirujućeg sadržaja ukazuju na to da su i civili bili žrtve ruske intervencije u Siriji

  • 34

Ruska intervencija u Siriji traje već danima, a kao svoju metu ova država navodi štabove Islamske države. Međutim, mediji su počeli sa objavljivanjem snimaka i fotografija koji ukazuju na neke drugačije ishode i svedoče o tome da od ruskih udara često stradaju i civili, među koima su često žrtve oni nemoćni i nevini - deca.

MOSKVA TVRDI DA ZAPADNI MEDIJU LAŽU: Nismo bombardovali Palmiru!

Foto: Facebook/HOMS Foto: Facebook/HOMS

OSAM DANA PUTINOVOG BOMBARDOVANJA ISLAMSKE DRŽAVE: Evo šta je sve uništio dosad! (VIDEO)

Svet su obišle uznemirujuće fotografije dečaka od 3 godine, koji je bio pogođen prilikom jedne od vojnih operacija Rusije i završio u bolnici u gradu Homs na zapadu Sirije.

Foto: Facebook/HOMS Foto: Facebook/HOMS

Na fejsbuk stranici ove bolnice objavljene se ove slike mališana koji je sve vreme bolno plakao dok su lekari pokušavali da mu pomognu.

Foto: Facebook/HOMS Foto: Facebook/HOMS

Uprkos krvavim ranama koju su prouzrokovali geleri, mali Fadi je preživeo i otpušten je iz bolnice nakon što su njegove rane opisan kao "velika povreda".

Foto: Facebook/HOMS Foto: Facebook/HOMS

Na slikama i snimcima, dečak koji je u suzama krvari, dok lekari pokušavaju da izvade šrapnel koji je završio u njegovom čelu.

Foto: Facebook/HOMS Foto: Facebook/HOMS

Takođe, na Jutjubu je objavljen snimak na kome mala preplašena devojčica u ružičastoj haljini plače dok pokušavaju da joj pregledaju rane i povrede koje je zadobila od gelera.

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko@

    8. oktobar 2015 | 14:49

    Američki ručni rad

  • Жељко

    8. oktobar 2015 | 21:09

    Ово су жртве америчких пројектила. И они имају војску и ракете тамо. А ти бездушници ће све учинити зарад својих болесних идеја. То болесници показују још од Вијетнама. Па колико су само деце побили. Уосталом ово и личи на њихов сценарио. Сетимо се Милице Ракић. Гореће и ваше базе тамо. Даће Бог и Бондстил ће у ваздух.

  • Путин

    8. oktobar 2015 | 18:46

    Смешно је да не кажем глупо од стране Америчких медија што све лоше ствари што они ураде припишу Русији.У Сирији се можда води рат са Исламистима али запитајте се је ли за сва та дешавања крива Русија?Размислите добро. :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA