LSV: Tomo, kako si diplomirao?

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov podnela zahtev za uvid u kompletan studentski dosije lidera naprednjaka

  • 6

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov podnela je zahtev jednom od privatnih novosadskih fakulteta da joj odobri uvid u kompletan studentski dosije lidera naprednjaka Tomislava Nikolića.

Reč je o fakultetu na kojem je, prema podacima iz biografije predsednika SNS-a objavljenim na sajtu te stranke, Nikolić diplomirao, navodi se u saopštenju LSV-a.

Jerkova je ocenila da je od izuzetnog značaja da građani Srbije shvate na koji način se Nikolić obrazovao, jer su, kako je navela, "apsolutno nejasne okolnosti pod kojima se školovao, završio fakultet i masterirao".

- Važno je, jer se radi o čoveku koji je kandidat za predsednika Republike, koji se bavi javnim poslom i koji za svoju izgovorenu reč mora odgovarati - istakla je Jerkova, i dodala je da na fakultetu tvrde da je Nikolić kod njih samo odbranio master rad, dok se na sajtu SNS-a navodi da je tu i diplomirao.

Podsetimo, lider Srpske napredne stranke je u izjavi za Telegraf.rs demantovao da je kupio diplomu, i dodao da je napisao master rad "Proces pridruživanja Srbije EU i uticaj na ekonomiju".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MONARH KALIST

    24. maj 2012 | 13:58

    STA TE BOLI KURAC , TRANSVESTITU ?

  • lolita

    2. maj 2012 | 00:24

    Negde sam procitala da je i ova doticna dobila diplomu u Gracu (mr evropskih nauka)...nešto nnisam našla objašnjenje koje su to nauke....da nije i toma tako nekako magistriro ??? Šta će ova mala Srbija sa ovolikim mozgovima, a u banani smo žešćoj

  • Milan

    24. april 2012 | 15:43

    Svrseni student sam Tehnickog fakulteta u Cacku, gde sam zavrsio i poslediplomske studije. Mr. Velja ilic je u vreme dok sam studirao branio magistraturu na tom fakultetu. E sad, i ja sam na istom zavrsio poslediplomske studije, godinama isao na predavanja i vezbe... A njega sam video samo kada je branio magistraturu. Kako je to moguce, jeli toliko pametniji od mene da je samo jednim dolazkom na fakultet magistrirao, za razliku od mene koji se mucio godinama da bi postigao to isto.... Strasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA