UŽAS U NOVOM SADU: Učenik osmog razreda svom drugaru POCEPAO SLEZINU!

- Koškanje je počelo na času i tada su se po priči mog sina on i S. Ć. gađali gumicama. Potom su izašli na mali odmor i ispred učioinice je moj sin zadobio udarac u stomak - ispričala je Vesna Lepčević Arsić, majka povređenog dečaka koji se nalazi u Dečjoj bolnici

  • 16

Dečak S. Ć. koji je đak osmog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Novom Sadu, u toku malog odmora u sredu je udario D. L. u stomak i pocepao mu slezinu.

UŽAS U VALJEVU: Mentalno obolelog dečaka TERAO NA ORALNI SEKS stariji drug!

Sve je počelo koškanjem na času, ali niko nije mogao ni da zamisli da će D. L. zadobiti povrede opasne po život, piše Blic.

- Sin mi je rekao da ga je drugar udario u stomak. Međutim, ne znam kakav je to udarac bio kada mu je slezina napukla na pola. Strahujem za njegovo zdravlje i očajna sam - ispričala je Vesna Lepčević Arsić, majka povređenog dečaka koji se nalazi u Dečjoj bolnici za ovaj list.

Za incident je čula od nastavnika u školi, a sina je zatekla da leži na školskoj klupi.

Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap

- Koškanje je počelo na času i tada su se po priči mog sina on i S. Ć. gađali gumicama. Potom su izašli na mali odmor i ispred učionice je moj sin zadobio udarac u stomak. Odmah mu je pozlilo, pa se požalio nastavnici. Ubrzo je izgubio svest i bilo mu je sve lošije. Kada sam stigla u školu nije mu bilo dobro, a potom smo otišli u Dečju bolnicu - kaže Lepčevićeva.

Kako kaže, ne krivi nikog, ali apeluje na roditelje i drugu decu da budu obazrivi, kako do sličnih incidenata ne bi došlo ponovo.

- Posledice mogu da budu katastrofalne. Moj sin je sportista. Trenira fudbal i odbojku. Ukoliko mu izvade slezinu, može da se pozdravi sa sportom. To mu je rečeno u četvrtak i čitav dan je preplakao. Sada odbija da razgovara s lekarima. Trpi strašne bolove, a nadam se da će sve biti kako treba - ispričala je dečakova majka.

Foto-ilustracija: Youtube Foto-ilustracija: Youtube

Vesna kaže da je dečak koji je naneo povrede D. L., bio je s roditeljima ispred Dečje bolnice, ali je tvrdio kako ga je samo odgurnuo, te da nije odgovoran za povredu koju je nesrećni dečak zadobio.

Iz Dečje bolnice je rečeno da je D. L. smešten na hiruroškoj intenzivnoj klinici te ustanove i da mu je zdravstveno stanje za sada stabilno.

Zorica Zeljković, direktorka osnovne škole "Vuk Karadžić" ističe da se učeni požalio na mučninu, i da mu je nakon toga pozlilo. Do tuče nije došlo, ali je S. Ć. kažnjen ukorom odeljenskog starešine.

- Dečaci se poznaju od ranije i nisu bili u lošim odnosima. Čak je D. L. insistirao da S. Ć. bude prebačen u našu školu - ispričala je direktorka.

U ponedeljak će se održati roditeljski sastanak na kojem će pored roditelja prisustvovati i učenici. Istovremeno od ponedeljka će u školi biti pojačane mere bezbednosti, što podrazumeva intenzivnija dežurstva nastavnika, jer ova škola nema policijsko obezbeđenje.

Postoji video nadzor u ovoj ustanovi, ali prema nezvaničnim saznanjima, na snimku se ne vidi da je došlo do tuče, a čitav slučaj je prijavljen policiji koja će se baviti daljom istragom.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    9. oktobar 2015 | 20:45

    Vratiti batinu u školu i autoritet učiteljima nastavnicima i profesorima. A šta će taj osmak da radi sa 22 god. !?

  • DRAGINJA

    9. oktobar 2015 | 19:41

    Deca su ogledalo porodice i sadašnjeg društva.

  • Grofica

    9. oktobar 2015 | 18:21

    stanite na put vrsnjackm nasilju! kaznjavajte roditelje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA