Islamska država obučava SRPSKE dečake i sprema ih za RAT!

Desetorica dečaka iz Srbije bore se u Iraku i Siriji na strani Islamske države, prema podacima OEBS-a i bezbednosnih službi u regionu

  • 26

Prema podacima OEBS-a i bezbednosnih službi u regionu, desetorica dečaka iz Srbije bore se u Iraku i Siriji na strani Islamske države.

ZASTRAŠUJUĆE! NAJOPASNIJI DŽIHADISTA U SRBIJI UČIO JE SRPSKE ĐAKE VERONAUKU: Terorista ISIS-a učenike spremao za DŽIHAD!

Deca su na Bliski istok otišla još 2012. i 2013. godine sa svojim porodicama i već se uveliko obučavaju za džihadiste.

OVO SU NAJOPASNIJI ISLAMSKI TERORISTI U SRBIJI: Naoružani su do zuba, vrbuju ljude za SVETI RAT! Evo gde će prvo napasti Srbe! (FOTO)

Njih predvode Abid Podbićanin iz Velike Župe kod Prijepolja, Beograđanin Goran Pavlović Abdulah i Rom iz Smedereva Samir Šaćiri, kako piše Informer.

Printskrin: ISIS Printskrin: ISIS

Momir Stojanović, predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost, rekao je da bezbednosne službe u Srbiji motre na naše državljane koji se bore za ISIS.

- Postoji baza podataka o ljudima koji su otišli u Siriju i Irak i oni su pod stalnom prismotrom. Tamo ima čitavih porodica, neke od njih su otišle sa decom. Samim tim što se bore za ISIS prekršili su zakon i biće uhapšeni čim pokušaju da se rate u zemlju - kaže Stojanović.

Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson

Velika kontrola posvećuje se i izbeglicama iz Sirije kako se neko od terorista tim putem ne bi infiltrirao u našu zemlju.

- Veliku pažnju ćemo morati da obratimo na sve one ljude koji se odluče za ostanak u Srbiji kada dobijemo kvotu od EU, i za te ljude ćemo uraditi ozbiljne bezbednosne provere  - rekao je Stojanović.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domoljub.

    10. oktobar 2015 | 00:43

    Da ih prvo stavimo u zatvore a zatim da ih kontrolišemo. Tako rade moji Švedjan. Pun ih je zatvor u Malmeu.

  • Sanchy

    10. oktobar 2015 | 13:04

    Zasto bi mi dobili kvotu od EU kada nismo clanica iste?Sta je ovo??

  • Blickrig

    10. oktobar 2015 | 13:15

    Poslace rusi tablete iz vazduha da ih izlece,izgleda da tablete deluju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA