Britanski mediji objavili da su TURCI SRUŠILI RUSKI AVION!

Navodno, svedoci su videli veliku eksploziju u Hurjatanu, u severnoj Siriji, a jedan novinar je tvitovao da su tri turska aviona reagovala na "misteriozno" radarsko ciljanje koje je dolazilo od aviona tipa Mig-29, koji se koriste u Siriji

  • 53

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, turske vojne snage oborile su ruski vojni avion Mig-29, koji je navodno povredio vazdušni prostor Turske, kada se vraćao iz akcije u Siriji. Ova vest odjeknula je putem društvenih mreža, a preneli su je britanski mediji.

Navodno, svedoci su videli veliku eksploziju u Hurjatanu, u severnoj Siriji. Jedan novinar je tvitovao da su tri turska aviona reagovala na "misteriozno" radarsko ciljanje koje je dolazilo od aviona tipa Mig-29, koji se koriste u Siriji.

Islamisti naljutili MiG-29, a onda su Rusi žestoko uzvratili! (VIDEO)

Mediji su kontaktirali Rusku i Tursku stranu, da negiraju ili potvrde ovu informaciju, ali kako su rekli iz NATO alijanse nemaju izveštaj o obaranju ruskog aviona.

Glasine o srušenom avionu, dolaze u vreme velikih tenzija između ruskog predsednika Vladimira Putina i Zapadnog bloka. Istovremeno Pentagon je objavio da će se nastaviti razgovori između SAD i Rusije, o bezbednosti vazdušnog prostora tokom intervencija u Siriji.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA