PRED KAMERAMA SU SE SUPER SLAGALI, A U STVARI se Čkalja i Pavle Vuisić nisu podnosili! (FOTO) (VIDEO)

Glavni junaci "Kamiondžija" nisu bili ni približno u dobrim odnosima kao što se to gledaocima činilo

  • 24

Iako su pred kamerama delovali da bi jedan za drugog obe ruke u vatru stavili, Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić, glavni junaci filma "Kamiondžije", u stvari se nisu podnosili.

Ovo otkriva, Mirjana Vuisić, supruga Pavla Vuisića.

- Ja Čkalju nikad nisam upoznala. Kad malo bolje pogledate Čkalju i Pavla, videćete da je to nemoguća fuzija. Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: "Ja se samo ponašam.” I istina je, celog se života ponašao - rekla je ona.

DOKTORI ZA SMEH: Sećate li se Mije i Čkalje? (VIDEO)

Bez obzira na to, kada se posle desetak godina planirao nastavak filma "Kamiondžije", Vuisić je pored enormnog honorara za sebe tražio da se i Čkalji podigne.

OVAKO SE SNIMAO NAJBOLJI SRPSKI FILM: Svi su mislili da je gubljenje vremena, samo je Pavle Vuisić verovao u njega (FOTO) (VIDEO)

Isprva Vuisić nije hteo da čuje "Kiamiondžije ponovo voze", ali se predomislio kada je njegova supruga počela graditi imanje i izračunao koliko će novca trebati za to.

- Tražio je honorar od 110.000 dinara. Producenti su poludili jer je maksimalni honorar iznosio 12.000 ali su pronašli način da naprave video kasete koje će se prodavati gastarbajterima i osigurali mu traženi novac. Međutim, Pavle je imao novi zahtev, da se i Čkalji mora podignuti honorar bar na 50.000. Tako je snimljen nastavak “Kamiondžija” - ispričala je Mirjana Vuisić.

Pogledajte video:

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    11. oktobar 2015 | 16:46

    OBOJICA LEGENDE.

  • C g

    11. oktobar 2015 | 15:59

    Legende!

  • Deda Grande

    11. oktobar 2015 | 16:48

    To je covjek, to je glumcina, to je gromada, a danas nadjite takvo ponasanje, ljudi boziji oni se nisu ni druzili ni bili prijatelji a ON zahtjevao da se i njemu povisi honorar, legenda bio, legenda jos veci ostao. Pocivaj u miru .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA