NASMEJAO SE POLICAJKI, MAHNUO JOJ I DAO GAS: Detalji filmske potere na auto-putu! (FOTO)

Ljuban Vojinović razvalio je dve rampe - u Batrovcima i Šimanovcima, oštetio usput petnaest automobila i potom pao u ruke policiji u zasedi kod pumpe "Zmaj"

  • 31

Ljuban Vojinović iz Topuskog divljao je na auto-putu nakon čega je uhapšen.

Hrvat koji je probio DVE NAPLATNE RAMPE i razbio 15 AUTOMOBILA zadržan u pritvoru!

On je pogledao u policajku koja mu je tražila pasoš na graničnom prelazu Batrovci, nasmejao se, mahnuo joj i dodao gas. Probio je rampu, uleteo na teritoriju Srbije i uputio se ka Beogradu.

PROBIO DVE NAPLATNE RAMPE I RAZBIO 15 AUTOMOBILA: Filmska potera na auto-putu! (FOTO)

Ovako je u noći između subote i nedelje počela jurnjava Ljubana Vojnovića (31) na auto-putu Beograd - Zagreb.

Razvalio je dve rampe - u Batrovcima i Šimanovcima, oštetio usput petnaest automobila i potom pao u ruke policiji u zasedi kod pumpe "Zmaj".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Četvorica policajaca uspela su nekako da ga savladaju iako se opirao.

On je nakon hapšenja priveden na saslušanje prekršajnom sudiji. Kako je utvrđeno, on nije počinio nijedno krivično delo, kako se u prvom trenutku mislilo. Niti se opirao hapšenju, niti je napao policajce. Biće procesuiran samo zbog brze i nepropisne vožnje.

Vojnović je svojim kolima krenuo sam u Srbiju. Na hrvatskom graničnom prelazu Bajakovo uredno je predao isprave...

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Došao je na Bajakovo, predao je pasoš i ostala dokumenta. Međutim, nije ni sačekao da mu ih vrate - saznajemo od izvora bliskih istrazi. - Produžio je ka Batrovcima, gde je probio rampu i krenuo ka Beogradu. Očigledno ga nije bilo briga što je put klizav i nebezbedan za tako rizičnu vožnju. Nije jasno zašto je uradio sve ovo, ali sumnja se da je bio pod dejstvom nekih opojnih supstanci.

Ljuban je u svom "folksvagenu" jurcao ka srpskoj prestonici. U Šimanovcima je probio naplatnu rampu...

- Kamere su ga u međuvremenu snimile, a policiji je sa našeg graničnog prelaza javljeno šta se događa - pričaju svedoci potere za Vojnovićem. - Usput je udario nekoliko automobila i prilično ih oštetio. Patrole duž puta su obaveštene, ali mladić za volanom uporno je odbijao da se zaustavi, ignorisao je upozorenja.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Vojinović se tokom saslušanja u policiji branio time da se sve ovo dogodilo kao posledica sukoba sa roditeljima. Poslednjih dana raspravljao se sa ocem, pa je bio pod stresom, uznemiren i nervozan, što je bio, kako je rekao, okidač za “trku” do Beograda.

Policija iz Sremske Mitrovice priključila se poteri za "folksvagenom", ali vozač je ipak uspevao da im beži. Nadomak Beograda kod pumpe "Zmaj" napravljena mu je zaseda. Blokirane su sve trake u smeru ka gradu i Vojnović nije imao kud.

- Izleteo je iz kola, mada je pre toga pokušao da izbegne blokadu. Tada je udario u još nekoliko automobila. Kada je video da neće uspeti, izašao je iz svog auta i počeo je da beži. U svom tom haosu uleteo je u džip koji je stajao zbog blokade. Žena za volanom, koja je bila sama, počela je da vrišti od straha kada je Vojnović upao u njena kola.

Navodno, Vojnović ima dosta rođaka u Srbiji, od kojih neki žive u Zemunu, kao i u Staroj Pazovi.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MiloS-Sherif

    13. oktobar 2015 | 00:40

    Dali ima video ?

  • Vesna

    13. oktobar 2015 | 08:23

    Da je to uradio Srbin u Hrvatskoj ko zna sta bi mu napakovali izbio bi skandal gde bi svi Srbi bili pomenuti kao divljaci ubice teroristi . Ovako prolazi sa prekrsajnom kaznom .Pa sta rade sa nasim zakonima ???U zatvor salju babu koja je u Sapcu hranila pse lutalice a kriminalci i lopovi se bahate i divljaju, jos nam dodju i sa strane ko da je malo nasih .

  • Luna

    13. oktobar 2015 | 09:09

    Pa ne zele da se zameraju Hrvatskoj zbog EU. Ta ce nam EU izaci na nos, a nikada necemo uci u EU. Da nije smesno, bilo bi zalosno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA