(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVOPROLIĆE U JERUSALIMU: Izašao iz kola i satarom napao prolaznike! (FOTO)

U dosadašnjim sukobima, koje su neki već prozvali trećim palestinskim ustankom ili takozvanom intifadom, poginulo je najmanje šest Izraelaca i 27 Palestinaca

  • 9

Najmanje dvoje ljudi je poginulo i 20 ih je ranjeno danas u dva odvojena napada u Jerusalimu, saopštila je izraelska zdravstvena služba.

PUCALI NA LJUDE U AUTOBUSU: Teroristi u Jerusalimu ubili najmanje dve osobe, više od 30 ranili! (FOTO) (VIDEO)

Policijski portparol Miki Rozenfeld je rekao da su dva napadača napala nožem i pucala na ljude u autobusu u jednom delu grada, ubivši jednu osobu i da su uhvaćena na poprištu napada.

U drugom napadu u Jerusalimu, koji se dogodio skoro u isto vreme, napadač se zaleteo vozilom u ljude na autobusnoj stanici, a zatim jednog od prolaznika napao satarom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Izraelska vojska objavila je snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi šokantan prizor pomahnitalog muškarca kako svom snagom napada prolaznika. Nakon dvadesetak sekundi, zaustavio ga je čuvar koji je nekoliko puta zapucao pje nego što je napadač pao mrtav.

U dosadašnjim sukobima, koje su neki već prozvali trećim palestinskim ustankom ili takozvanom intifadom, poginulo je najmanje šest Izraelaca i 27 Palestinaca, među kojima je osmoro dece.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Glavne palestinske grupe, uključujući Fatah i Hamas, u utorak su proglasile "Dan besa" u Gazi, istočnom Jerusalimu i na Zapadnoj obali, a čelnici izraelskih Arapa pozvali su na proteste.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nessa

    13. oktobar 2015 | 23:55

    hrabri palestinac...pa ti nisi normalan udario je civile i ubijao civile bote jedan i ti i muslimani i njihov ponos..

  • Dr.nemi

    13. oktobar 2015 | 22:44

    Nije potrebna nikakva kometa,ovoga ce nazalost biti sve vise,i to je u stvari nas smak sveta.

  • Khalid Ibn Al-Walid

    13. oktobar 2015 | 22:57

    Neustrasivi palestinci,nozevima na duge cijevi...to je ponos i hrabrost koji posjeduje pravi Musliman koji brani svoju zemlju i porodicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA