SPREMITE MARAMICE: Devojčica (4) peva svojoj majci koja boluje od raka (VIDEO) (FOTO)

Majka devojčice koja je svojim gestom raznežila skoro 17 miliona ljudi koji su pogledali ovaj snimak, boluje od Hočkinovog sindroma, a Mekena joj je najveći podstrek i razlog da živi

  • 2

Četvorogodišnja Mekena svakodnevno peva svojoj majci pesmu Martine Mek Brajd "Voleću te sve vreme", u nadi da će je inspirisati da pobedi opaku bolest s kojom se bori.

NEĆETE MOĆI DA ZADRŽITE SUZE: Imao je venčanje iz snova, srećan brak koji je trajao 128 dana, a onda je umro od raka! (VIDEO)

Majka devojčice koja je svojim gestom raznežila skoro 17 miliona ljudi koji su pogledali ovaj snimak, boluje od Hočkinovog sindroma, a Mekena joj je najveći podstrek i razlog da živi.

Video prikazuje malu Mekenu kako na bini peva svojoj majci, koja joj se u jednom momentu pridružuje i plače zajedno s njom.

Di Silvernejl, baka ove devojčice napisala je ispod klipa da je majka ove nesreće žene kao i da "takav osmeh na licu svoje ćerke nije videla dve godine".

Inače, njoj je ova bolest dijagnostikovana na novogodišnje veče pre tri godine, od kad se trudi da ne napusti svog malog anđela.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA