VELIKA AKCIJA POLICIJE U BARAJEVU: Zaplenjeno 42 kilograma marihuane! (FOTO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti predati nadležnom Višem tužilaštvu

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u sklopu akcije na suzbijanju organizovanog krijumčarenja narkotika, na području Barajeva i Sremske Mitrovice zaplenili oko 42 kilograma marihuane i uhapsili šest osoba.

 

Pretresom kuće u Barajevu, u podrumu, policija je pronašla 23 kilograma opojne droge marihuane upakovane u paketiće i oko 15 kilograma u procesu sušenja. Takođe, pronađena je i oprema za merenje, sušenje i vakumiranje marihuane. Tom prilikom uhapšen je P. B. (1980) iz Beograda.

 

U sklopu iste akcije u saradnji sa pripadnicima PU Sremska Mitrovica, izvršen je pretres objekata u Kuzminu, Višnjićevu i Sremskoj Mitrovici kada je pronađeno četiri kilograma opojne droge marihuane pripremljene za dalju prodaju. U ovoj akciji uhapšeni su: K. P. (1975) iz Višnjićeva, S. G. (1982) iz Šida, G. Đ. (1964) iz Sremske Rače, I. D. (1987) i I. D. (1964) iz Kuzmina.

 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti predati nadležnom Višem tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA