KRVAV OBRAČUN U KAFANI: Izrešetao goste jer mu KONOBAR nije dao više da pije!

Do incidenta u kafani kod Sportskog centra došlo je u noći između utorka i srede oko ponoći, u vreme fajronta kada je konobar odbio da već pijanom E. H. donese još jedno piće govoreći mu da je kraj radnog vremena

  • 7

E. H. (41) iz Sjenice uhapšen je zbog sumnje da je pucao u kafani „Staro lane“ u Sjenici i teško ranio sugrađane i goste lokala E. N. (36), M. B. (41) i E. L. (34), a do incidenta u kafani kod Sportskog centra došlo je u noći između utorka i srede oko ponoći, u vreme fajronta kada je konobar odbio da već pijanom E. H. donese još jedno piće govoreći mu da je kraj radnog vremena i da moraju da zatvaraju lokal.

SRPSKI OBRAČUN: Upucao trojicu, jer nije hteo da prihvati da je FAJRONT!

Halilović je zbog toga negodovao i upitao zbog čega u kafani ostaju E. N , M. B. i E. L, a on ne može da dobije još jedno piće.

Konobar mu je objasnio da su oni prijatelji vlasnika kafane, a ne gosti. U tom trenutku, iznervirani E. H. je uz psovke krenuo ka izlaznim vratima, ali se odjednom okrenuo, izvadio pištolj i počeo da puca u pravcu momaka koji su ostali u kafani.

Ispalio je nekoliko hitaca, ali je osoblje kafane munjevito reagovalo i oborilo ga na pod i držali ga dok nije stigla policija. U pucnjavi je najteže povređen E. N., koga je metak pogodio u glavu, M. B.je pogođen u stomak, a E. L. u nogu i donji deo leda.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anci

    15. oktobar 2015 | 09:07

    Kako oni piju?to nije u veri?

  • Bob rock

    15. oktobar 2015 | 08:10

    Ako ga ne osude sa najmanje 20 godina onda ga netrebaju ni hapsiti..svi ovi koji su potegli oruzje u zadnje vrijeme dobro znaju da nece lezati više od 2 godine..sudstvo je propast

  • Savatije

    15. oktobar 2015 | 09:34

    Kafana "staro lane"? Kako lane može biti staro?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA