PATKA UŠLA U KAFANU, POPILA PIVO I POBILA SE SA PSOM: Nije vic, ovo se STVARNO DOGODILO!

Iako zvuči neverovatno, ova priča je istinita. Patka po imenu Star potukla se u jednom britanskom pabu sa psom, a saznajte i ko je izvukao "deblji kraj" u tom okršaju

  • 4

Patka pijanac po imenu Star i njen gazda Beri Hajman su svakodnevni prizor u lokalnim pabovima u britanskom gradiću Čamli, a u nekim od njih patka ima i svoj sto. Ipak, ona je nedavno imala incident. Patka se potukla sa psom Megi, a iz te borbe je izašla kao poražena.

HIT FOTKA: Patke prelaze ulicu na pešačkom prelazu u Beogradu!

Ona je tako nedavno ušla u lokalni pab, popila pivo i potukla se sa psom, a iz tuče je izašla povređena. Patka je u tom gradiću već bila poznata kao lokalni pijanac sa leptir mašnom.

Protivnici su se najpre odmeravali par sekundi, a onda je Megi skočila na Star i jako joj povredila kljun. Beri (69) kome pripadaju i Megi i Star rekao je da je Megi dozlogrdilo patkino pijano ponašanje i da je ovaj put preterala. 

- Megi je pogledala preteće, a zatim joj je skočila na leđa. Pomislili smo da ćemo izgubiti Star - rekao je Beri, koji živi sa  ženom Su.

Ovaj pevac je hteo da naskoči na pogrešnu patku! (VIDEO)

- Star je morala hitno kod veterinara i pod anesteziju, a to je uvek rizično za patke - rekao je Beri koji se brine da su patkini kafanski dani odbrojani. 

Beri nije dresirao Star da ga prati, ona je to dobrovoljno činila, a ubrzo su shvatili da obožava kafanski život. Ova neverovatna patka čak ima i svoju Fejsbuk stranicu.

Ovde možete videti fotografije Star i Berija. 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: cheddarvalleygazette.co.uk )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA