GLOBALNO ZAGREVANJE JE LAŽ, TVRDE ESKIMI: Nešto još STRAŠNIJE nam se dešava sa planetom!

Mediji tvrde da su naučnici iz NASA zabrinuti, ali da niko ne reaguje na ovakva upozorenja, već da sve prepisuju "klimatskim promenama". Oni ili ne znaju uzrok, što bi značilo Božije upozorenje, ili znaju uzrok, ali ga kriju

  • 20

Vremensku prognozu je moguće odrediti samo pomoću gledanja u zvezde i nebo, a to su nam dokazali Eskimi koji žive u arktičkom delu Kanade, SAD i Grenlanda. Oni su poslali alarmantno upozorenje čitavom svetu i NASA u kojem tvrde da je globalno zagrevanje čista LAŽ!

MISLILI STE DA JE OVO LETO BILO PAKLENO? Tek da vidite šta nas čeka sledeće godine (VIDEO)

Eskimi navode da je globalno zagrevanje jedna manipulacija i laž i da to nije uzrok klimatskim promenama i prirodnim katastrofama. Oni odgovorno tvrde da se Zemlja "pomerila", odnosno, "zateturala" prema severu, što je dovelo do "promene na nebu".

Stariji eskimi upozorili su NASA na činjenicu da Sunce više ne izlazi na istom mestu na kojem je izlazilo pre. Upozorili su da dani traju duže nego ikada u istoriji, a tvrde da su položaj promenile zvezde i Mesec, što je po njima uzrok promeni temperature i vetrova koji haraju planetom.

Foto: Profimedia/Eyecandy images Foto: Profimedia/Eyecandy images

Takođe, veliki broj ljudi, pored eskima, tvrdi da su se Zemlja i Sunce pomerili i da se ne nalaze na istom mestu. Navodno, mediji tvrde da su naučnici iz NASA zabrinuti, ali da niko ne reaguje na ovakva upozorenja, već da sve prepisuju "klimatskim promenama". Oni ili ne znaju uzrok, što bi značilo Božije upozorenje, ili znaju uzrok, ali ga kriju.

Jedno je sigurno: "Ljudi, nebo se promenilo. Nešto se opasno događa sa našom planetom!".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    20. oktobar 2015 | 03:36

    A o nuklearnim probama ispod okeana, koje su pre desetak i više godina velike sile eksperimentalno izvodile, o tome se danas apsolutno ništa ne govori! Kakav "uspeh" i "pozitivan rezultat" je ostvaren, o tome ništa ne znamo! Možda i "u tom grmu leži zec", ali mi to zanemarujemo!!!

  • verica

    20. oktobar 2015 | 19:10

    Tacno je da sunce ne izlazi gde je izlazilo ,

  • Čiča-deda

    20. oktobar 2015 | 00:09

    Eskimi su u pravu,sve je ostalo pod zabludama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA