OTAC POKUŠAO DA SE ZAPALI, MAJCI HTELI DA ODUZMU DECU: Porodicu sa petoro dece izvršitelji izbacili na ulicu! (VIDEO)

Sedmočlana porodica Arsenijević iz Kragujevca ostala je na ulici zbog duga od 4.600 evra

  • 11

Porodica Arsenijević iz Kragujevca u kojoj je petoro maloletne dece, ostala je bez krova nad glavom, jer su ih izvršitelji izbacili na ulicu zbog privatnog duga od 4.600 evra.

TUGA: Golubovići sa devetoro dece strahuju od zime i u mraku čekaju izvršitelje da im zaplene stvari! (FOTO)

Dragan, glava porodice, polio se benzinom i pretio da će se zapaliti, te je smešten u Klinički centar na odeljenje psihijatrije. Njegova supruga Sanja sa decom smestila se kod rodbine.

- Sve je počelo kada je moj svekar naprasno umro. Trgovao je stokom. Pojavili su se ljudi koji su nam tražili novac. Sve smo prodali, dva automobila i ostalu imovinu koju smo mogli. Ali, dug nismo mogli da namirimo. Kuća koja je pradedovina mog muža dva puta je bila na licitaciji, niko se nije pojavio, a onda je usmenom pogodbom prodata za 9.200 evra. Izbačeni smo svi zajedno iz kuće - priča Sanja za Blic.

OD SUTRA IZVRŠITELJI IMAJU PRISTUP RAČUNIMA GRAĐANA: Ko je dužan, blokiraće mu štednju!

Tvrdi da su čak pretili da će joj oduzeti decu „jer ih koristi kao paravan“.

- Izašla sam, muž mi je u bolnici, imao je pritisak 210 sa 110. Nudili su mi da odem u sigurnu kuću, a ja sam otišla kod rodbine. Rešenje po kome smo izbačeni nije pravosnažno jer smo uložili žalbu. Naše najstarije dete ima deset, a najmlađe godinu i po. Borićemo se do kraja protiv nepravde - kaže Sanja Arsenijević koja radi kao čistačica.

Njen suprug je nazeposlen.

Porodica Arsenijević juče je mogla samo da pokupi tanjire i posuđe i da sakupi dečje stvari. Kuća je zapečaćena.

Iz Komore izvršitelja Srbije su „Blicu“ izjavili da je „pravda ostvarena“, jer je „bivši vlasnik boravio u nekretnini koja je prodata na ime duga i nije njegovo vlasništvo na osnovu pravosnažne presude“.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegrfa.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doka.cz

    20. oktobar 2015 | 23:48

    Nema pravde za sirotinju,ona je samo za bogate!Neko ukrade milione,osteti drzavu pa dobije 'nagradu',odlezi u svojoj kuci,i to kratko, a sirotinja(obican narod) uvek ovako prodje,e drzavo nasa!!!

  • Mici

    20. oktobar 2015 | 23:49

    :( kakva je bre ovo zemlja? U sta smo se pretvorili? Ljudi: bez porodice nema drzave! Porodica za drzavu mora biti svetinja!!!

  • svnikola

    21. oktobar 2015 | 01:00

    Srbijo probudi se,po prvi put u istoriji pokazi svoje pravo lice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA