NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Bila sam vojnik od 110 kila, a sad sam SEKSI RIBA (FOTO) (VIDEO)

Sona, koja se nekada zvala Metju, nekada je bila u braku iz kojeg ima jedno dete, a sada kaže da je srećnija i zadovoljnija svojim životom

  • 8

Bivši američki marinac koji je bio težak 108 kilograma i vozio je "muški" automobil, otkrio je kako je promenio pol i postao žena nakon što je priznao da je ceo život bežao od svog pravog identiteta.

KAKO SAM POSTALA DEČAK: Odlučila sam da promenim pol i svakog dana sam slikala kako se menjam (FOTO) (VIDEO)

Sona Avedian (33) kaže da je potiskivala svoju pravu ličnost tako što je išla na ratišta u Iraku i Avganistanu.

Gospođa Avedian koja se nekad zvala Metju, bila je u braku iz kojeg ima jedno dete, a pre tri godine je postala svesna ko je zapravo i počela je da radi na svojoj transformaciji.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Izbubila je skoro 45 kilograma telesne težine, obrijala se i laserski uklonila dlake sa lica, stavila je silikone u grudi i postala skroz neprepoznatljiva. Uprkos tome što je živela "američki san" - imala je dobro plaćen posao, posedovala je sportski automobil, pikap kamion, bila je oženjena i imala neodoljivo dete - Sona je rekla da je njen život bio "depresivan" i nije mogao da popuni prazninu njene želje da bude žena.

Gledajući unazad, ona kaže da su njena putovanja u Irak i Avganistan kao marinac, kao i boravak u Japanu, bila samo način skrivanja njenog problematičnog identiteta u Detroitu, Mičigenu.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Odlučila je 2012. da kaže svojoj porodici i prijateljima da želi da ide na operaciju i postane žena. Sada živi u Ostinu, u Teksasu, kaže da joj nedostaju određene stvari i da je stekla mnogo prijatelja iako je dosta starih izgubila.

Ističe da je srećnija, a trenutno je sama i radi kao vozač za nekoliko firmi u Ostinu.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Pogledajte kako sada izgleda:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yaya

    21. oktobar 2015 | 14:11

    Može on lagati sebe koliko hoće, njegov kromosomski kod je 44+XY, i on je muško. TO što ima kušlus u glavi, to se ne može izlječiti tako da mu se ugrade silikoni i od k naapravi p. a pogotovo se takvi bolesnici ne mogu liječiti na teret poreznih obveznika jer studije dokazuju da i poslije budu jednako nesretni, i često se opet vrate na biološki spol. Nije državna kasa privatna prčija da se svačije sulude želje ispunjavaju!

  • Putin

    21. oktobar 2015 | 12:53

    Eto sta je Amerika! GADNOOO

  • Анти Антифа

    21. oktobar 2015 | 12:51

    Ово је пример када људи имају све материјално а празну душу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA