STRAVIČNA NESREĆA U BULEVARU ZORANA ĐINĐIĆA: Radnik privatnog obezbeđenja se ZABIO U AUTOBUS!

Do nezgode je došlo oko 5.55 minuta kada je službeno vozilo marke “ford” , najverovatnije zbog klizavog kolovoza na autobuskom stajalištu otpozadi udarilo u autobus koji je saobraćao na liniji Nška Banja–Minovo naselje

  • 1

Radnik agencije "Nifon sekjuriti" S. P. (23) teško je povređen u jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu.

Do nezgode je došlo oko 5.55 minuta kada je službeno vozilo marke "ford", najverovatnije zbog klizavog kolovoza na autobuskom stajalištu otpozadi udarilo u autobus koji je saobraćao na liniji Nška Banja-Minovo naselje.

S.P. je bio na mestu suvozača u "fordu" kojim je upravljao njegov kolega koji je u udesu zadobio lake telesne povrede. Niko od putnika u autobusu nije povređen.

Povređeni radnik je hitno operisan i sada je u stabilnom stanju. Policija je saopštila da se uzroci nezgode utvrđuju. Zbog nezgode saobraćaj na Bulevaru dr Zorana Đinđića bio je u prekidu skoro dva sata.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    23. oktobar 2015 | 10:01

    Nekada nije bilo privatno obezbedjenje pa se bolje i mirnije zivelo milicija je radila svoj posao po zakonu a sada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA