DEDA JE NIŠANIO U MENE I MAMU, PA JE PUCAO U TATU: Stravična porodična tragedija u Đurđevu

Pomahnitali N. S. (71), pre nego što je ranio sina, prvo je malokalibarski pištolj uperio u snaju i unuku

  • 0

Tragedija i drama u selu pored Novog Sada: S. S. (24), ćerka V. S. (44), kog je u subotu uveče ranio njegov otac N. S. (71), tvrdi da je njen deda, pre nego što je pucao u njenog oca, prvo uperio pištolj u nju i njenu majku!

Ova porodična tragedija dogodila se u subotu uveče, u Đurđevu kod Novog Sada, kada je pomahnitali i pijani deda N.S. (71) umalo pobio celu porodicu, ali je na kraju samo ranio svog sina V. S. (44). On je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, a deda je uhapšen.

SRPSKI HOROR: Otac upucao sina usred kuće?

Potezanju obarača prethodila je svađa sa sinom, sa čijom porodicom, navodno, deda ima sukob već godinama. Ćerka povređenog ispričala je da je deda, pre nego što je iz malokalibarskog pištolja pucao u sina, prvo pištolj uperio u majku i nju a zatim pucao u svog sina.

KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA: Pomahnitali otac ubio nožem dvoje dece, treće u kritičnom stanju!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Došla sam kući s posla i čula od roditelja da su se opet svađali sa dedom. Svađa je bila nebitna, zbog pomeranja kola, koja je tata odmah sklonio - kaže S. S.

U jednom trenutku N. S. je ušao u njihovu kuću koja se, inače, nalazi u istom dvorištu gde i kuća dede i babe.

HOROR U PANČEVU: Ubio majku dok je čistio pištolj

- Čuli smo da neko ulazi. Mama je izašla da vidi ko je i ugledala dedu. Pitala ga je: "Šta ćeš ti u našoj kući, ko ti je dozvolio da uđeš?" Kada sam ga videla sa pištoljem uperenim u majku, skočila sam i gurnula je. On je potom uperio pištolj u mene. Nijednog trenutka se nisam uplašila jer sam verovala da neće pucati u mene. Onda sam čula pucanj. Osetila sam kao da je nešto prošlo pored mene i bila ubeđena da je mene pogodio. Zatim sam  čula jauk. Bilo mi je jasno da je tata pogođen - ispričala je ona za Kurir .

Po dolasku policije, N. S. je bio hladnokrvan. Kod njega je nađeno još tri metka pa se ne isključuje mogućnost da je hteo sve da i sina i snaju, i unuke. Imao je više od 1,8 promila alkohola u krvi.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA