TOTALNI BOLESNICI: Islamska država objavila užasan snimak ubistva (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Nakon ubistva, snimak prikazuje mladićevo beživotno telo

  • 13

Sirijac Fadi Amar Zidan (19) govori o svojim "zločinima" protiv džihadista, a pored njega je nepoznati muškarac koji govori o kazni za ove zločine. Nakon toga na snimku se vidi mučan prizor mladićevog pogubljenja.

ISLAMSKA DRŽAVA ZARAĐUJE MILIONE DOLARA MESEČNO: Pogledajte odakle izvlači naftu

Zidan u narandžastom odelu  priznaje da je prešao tenkom preko mrtvih tela nekolicine džihadista, a čovek u belom mu kaže da će ga pogubiti tako što će tenk preći preko njega.

Naredna scena prikazuje mladića, vezanih ruku i nogu kako stoji na putu, a prema njemu se kreće tenk. Nakon mučnog ubistva, snimak prikazuje mladićevo beživotno telo. Sirijski opservatorijum za ljudska prava javio je da su prošlog meseca dobili informaciju da ID planira da pregazi tenkom jednog od zatvorenika.

Bašar al Asad je spreman za predsedničke izbore, ali samo pod ovim uslovom!

Pre šest dana američka vojska učestvovala je u akciji hapšenja šest zatvorenika ISIS-a, a morala je da usmrti njih 20 koji nisu želeli da se predaju.

Printskrin: Youtube/First India News Printskrin: Youtube/First India News

Šta mislite, kako je moguće pobediti Islamsku državu koja objavljuje snimke zverskih ubistava? Ostavite nam svoje mišljenje u komentarima.

Printskrin: Youtube/First India News Printskrin: Youtube/First India News

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dukljanin

    26. oktobar 2015 | 13:48

    Ova zločinačka skupina njihove porodice i sva njihova imovina moraju biti uništeni ..do zadnjeg ....to je zlo ni seme nesmije da ostane .....to treba da se desi i sa povampirenim fašizmom .............

  • goran bijeljina

    26. oktobar 2015 | 14:37

    evo ih pona bosna cute i cekaju

  • DeadKnight

    26. oktobar 2015 | 13:31

    Da nije interes u pitanju pa da se sve mocne zemlje udruze za 1 dan bi oni nestali, ali ocigledno zbog nafte il cega vec oni odgovaraju vecini moćnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA