Marko Milićev već 2017. na SLOBODI!?

Milićev ima pravo i na uslovni otpust posle dve trećine odležane kazne, tako da će, s obzirom na godinu dana u pritvoru, na slobodi biti već 2017.

  • 22

Vozač "kantrimena" Marko Milićev, zatvor bi mogao da napusti već 2017. godine.

SLUČAJ KANTRIMEN: MARKO MILIĆEV OSUĐEN NA 4,5 GODINE za smrt Luke Jovanovića na Brankovom mostu!

Njega je danas Treći osnovni sud u Beogradu osudio sa 4,5 godine zatvora jer je 27. jula prošle godine na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanović. S obzirom na to da se nalazi malo više od godinu dana u pritvoru, a taj period će mu biti uračunat u kaznu, on će se na slobodi naći mnogo ranije.

"DA JE ZGAZIO PSA, VIŠE BI DOBIO": Društvene mreže zapalili KOMENTARI nakon izrečene PRESUDE MARKU MILIĆEVU!

Jer, osim tih godinu dana, ima pravo na uslovni otpust posle dve trećine odležane kazne. On zavisi od njegovog vladanja, a ukoliko mu se i tu posreći, Milićev će na slobodi biti već 2017. godine.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mari

    28. oktobar 2015 | 18:44

    Sramota neopisiva! Kakav je to pravni sistem i kakav primer dajemo ostalim razjarenim i nadobudnima kao sto je ovaj? Pokajao se samo recima da bi mu umanjili kaznu koja je vec previse mala za oduzimanje necijeg zivota! Da se pokajao ne bi sakrivao dokaze i bezao u inostranstvo! Stidi se Srbijo!

  • Бојке Кум

    28. oktobar 2015 | 19:04

    У Америци се свака саобраћајна несрећа са смртним исходом третира као првостепено убиство и минимална казна за такве починиоце је 10 година (уколико им је прво кривично дело). Срамна пресуда, под хитно треба мењати наш правни систем.

  • Palidrvce77

    28. oktobar 2015 | 18:41

    Meni nije jasno ovo sudstvo??? Uroš Mišić je pokušao da zapali policajca koji je na navijačkoj tribini izvadio pištolj (ko moze da zna da je žandarm, da je normalan,da nece da puca), nije ga ubio, dobio je 10 godina, isto je mlad, odlezao je 5. A ovaj covek ubije mladog momka, ne pruzi mu pomoc, sakrije auto, preti drugovima koji su bili u autu, pobegne cak u Kinu i na kraju dobije 4,5 godine a odlezace 3??? Ne kazem da je Misiceva kazna mala ali u odnosu na ono sta je on uradio a sta Milicev po meni sud daje poruku da od sutra slobodno mozemo da zgazimo nekog ko nas nervira....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA