VIOLETI MUŽ PUCAO U GRUDI IZ PUŠKE: Porodična tragedija u Petrovcu na Mlavi (FOTO)

Sa teškim telesnim povredama Violeta je prebačena u beogradski Urgentni centar, a Kostić je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati

  • 21

Miroslav Kostić (23) iz Petrovca na Mlavi pucao je u svoju nevenčanu suprugu Violetu Mladenović (19) iz automatske puške posle svađe.

SRPSKI UŽAS: Ranio suprugu iz puške, METAK završio u GRUDIMA nesrećne žene!

Sa teškim telesnim povredama Violeta je prebačena u beogradski Urgentni centar, a Kostić je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

- Ona je u životnoj opasnosti i smeštena je na Odeljenju intenzivne nege - rekla je za Blic Aleksandra Berić, potparol Urgentnog centra.

Komšije koje žive u blizini Kostićeve kuće gde se incident i dogodio nisu bile raspoložene da pričaju o njemu, tek samo po neki komentar.

Foto: Facebook/Wioletica Mladenowic Foto: Facebook/Wioletica Mladenowic

- Pije i kreće se u lošem društvu. Krade. Meni je ukrao silnu gvožđuriju i rakiju iz bureta na salašu. Skoro je došao iz zatvora i ne želim da bilo šta pričam o njemu, jer je to pokvaren čovek koji može da dođe i zapali mi kuću - rekao je jedan stariji komšija.

Miroslav je radio u preduzeću "Baron", a njegov šef i vlasnik Dragan Mihailović rekao je da kad se napije totalno je drugi čovek.

Foto: Facebook/Miroslav Kostic Foto: Facebook/Miroslav Kostic

- U poslednje vreme se često opijao. Kada se napije, to je drugi čovek i promeni se za 180 stepeni. Kada je trezan, dobar je radnik. Ima divnu ženicu, iz Kučeva je. Nema oca a nedavno joj je umrla i majka. U braku su manje od tri meseca - rekao je Mihailović.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    29. oktobar 2015 | 12:22

    Mislim da je problem to sto sudovi ne donose adekvatne kazne, on je izasao iz zatvora i pocinio jos teze krivicno delo, znaci da prethodna kazna nije uticala na njega, ako se opijao trebali su izreci meru obaveznog lecenja zbog alkohola, obavezan nadzor nadleznog organa a ne pustiti ga da se napija i dalje i jos je i pusku nabavio. Ocigledno sudovi ne rade svoj posao jer su ovakvi slucajevi kod nas postali svakodnevnica.

  • Перагеније

    29. oktobar 2015 | 13:06

    То се у народу зове пилићар. "Храбар" кад се напије.

  • Lela

    29. oktobar 2015 | 12:51

    Kad jednom prelomis hleb ,vise ga ne mozes sastaviti. Govorim iz iskustva. Sklanjaj se dok je vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA