ZBOG OVE ŽENE JE PUTIN PLAKAO I BRISAO SUZE: Pogledajte šta mu je rekla Ruskinja! (VIDEO)

U ruskom humorističkom šou programu "Veseli i snalažljivi" jedna rečenica je naterala suze na oči prvog čoveka Ruske federacije

  • 11

U ruskom šou programu "Klub veselih i snalažljivih" dogodilo se nešto nezamislivo. U publici je, u jednoj od epizoda, bio i prvi čovek Ruske federacije Vladimir Putin kome je jedna od učesnica naterala suze na oči.

PUTINU SE OVO SVIĐA: Pogledajte šta ova seksi Ruskinja ima na svojim velikim grudima! (FOTO)

Na svu sreću, bile su to one od smeha.

Rečenica zbog koje se Putin rasplakao glasila je: "Hoću da skinem tetovažu Staljina! Pitate me zašto. Što sam starija, to se on sve više i više smeje".

Inače, "Klub šaljivih i domišljatih" (rus. Клуб весёлых и находчивых), poznatiji po skraćenici KVN, ruska je humoristička televizijska igra koja se emituje od 1986. do danas. U njoj se učesnici koji su organizovani u timove, najčešće sastavljenih od strane studenata određenih fakulteta, takmiče u davanju šaljivih odgovora na "ozbiljna" pitanja, odnosno igraju humorističke skečeve.

A kako to izgleda kad Putin plače, pogledajte u sledećem videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    29. oktobar 2015 | 22:22

    PUTIN JE VELIKI CAR

  • DARKO 100%

    29. oktobar 2015 | 19:55

    Dobra je fora ove ruskinje,elem Putin i njegove suze,sad cu vam reci da ZALEDJENA MUSKA SUZA IMA TOLIKO SAVRSENSTVA I DA PROZIMA ZRAKE I SVETLUCA OD BILO KOG DIJAMANTA NA OVOM SVETU!!!!;;;;;

  • Перагеније

    29. oktobar 2015 | 19:19

    Руска продукција као америчка...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA