IVANI (4) SU ODSEKLI PRST: Otac i majka kažu da su LEKARI KRIVI ZA OVAJ UŽAS!

Majka četvorogodišnje devojčice tvrdi da doktorka iz Pančeva nije videla da je njenoj ćerki prst polomljen pa ga je uhvatila gangrena

  • 2

V. T. (29), majka četvorogodišnje I. T. optužuje doktorku Opšte bolnice u Pančevu da je kriva što je njenoj ćerki amputiran prst na desnoj ruci, koji je zahvatila gangrena jer ona nije videla da je on polomljen. 

Ovo se izdešavalo pre godinu dana kada je njihova ćerka prikleštila prst na kapiji u dvorištu kuće, posle čega su prvu pomoć potražili u ovu zdravstvenu ustanovu.

Deca sa smetnjama u razvoju ostala bez jedinog OBROKA u danu, a onda se PANČEVO DIGLO na noge! (FOTO)

- Ivani je šikljala krv i odveli smo je u pančevačku bolnicu. Primila nas je doktorka B. B. Mom detetu je naživo iščupala nokat, vratila deo mesa koje je otpalo i samo ga zašila. Pogledala je rendgenski snimak na sijalici u kancelariji i konstatovala da nema preloma iako ga je bilo - tvrdi V. T. za Kurir.

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE PLJAČKAO "FANTOM IZ PANČEVA": Upadao u banke maskiran i pretio pištoljem!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ona dodaje da je doktorka, zatim, devojčicu poslala kući prepisavši joj previjanje i antibiotike. Međutim, dete se žalilo na bolove, kao i da joj se širi neprijatan mirisi iz prsta:

- Tri dana smo vodili ćerkicu na previjanje u Pančevo. Kada je moj suprug pitao dežurnog lekara da li joj se stanje popravlja on mu je odbrusio da previše brine. Poslednje previjanje joj je odloženo pa smo odlučili da odvezemo dete u Tiršovu.

MOJA BEBA SE RODILA BEZ STOPALA: Lekari su na ultrazvuku rekli da je sve u redu, tvrdi Dragan Mitrović!

U Univerzitetskoj dečjoj bolnici u Tiršovoj je devojčica ležala 21 dana pod jakim terapijama. Konstatovan joj je dvostruki prelom prelom prsta, i uznapredovala gangrena, zbog koje su morali da joj amputiraju palac na desnoj ruci.

-  Prst joj je bio crn kao ugalj, ruka crvena. Krv joj je već bila zatrovana. Lekari iz Tiršove su se borili za njen život. hvala im do neba što su je spasli - kaže očajna V. T.

U bolnici u Pančevu tvrde da devojčici prst nije amputiran već da joj se samo odstranjeno mrtvo tkivo, kao i da su nameravali devojčicu da pošalju u Univerzitetsku dečju bolnicu u Tiršovoj.

(Telegraf. rs / Izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.S

    30. oktobar 2015 | 19:53

    Ne razumem roditelje koji se ,drže mišljenja samo jednog lekara, ako im se čini da nešto nije u redu?. Toliko sad ima privatnih ordinacija, a taj jedan pregled nije milion dinara. Pa nije njegovo mišljenje, crveno slovo pa tako mora. Kako je to jadno dete, trpilo bolove od dvostruke frakture? Užas. Sad sve znaju. A nisu znali da reaguju ranije.

  • Bosna

    30. oktobar 2015 | 15:01

    Zbog previdjenog preloma, gangrena nije nastala!! Doktorka je sve ucinila po pravilu struke, osim sto je eventualno trebala imobilizirati prst. Ako je u pitanju bio prelom krajnjeg clanka prsta ni to nije morala!? Gangrena je nastala zbog tzv. Crash povrede. Nagnjecena mekih tkiva dejstvom velike sile! I tu je onda sve neizvjesno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA