OVO JE NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Venčaće se za sedam dana, a EVO KAKO SU SE UPOZNALI!

- Izlazi odatle, nemoj se blamirati, da bi bio drugima zanimljiv - rekla je, a on se tih reči seća i danas, nekoliko dana pred svadbu

  • 1

Na Internet stranici "Ispovesti" koju ljudi rado posećuju, a ponekad se i "ispovede", pojavio se jedan "post" koji ima preko 4.000 lajkova, a reč je o divnoj ljubavnoj priči.

FOTOGRAFIJA OVOG DEDICE RASPLAKALA JE CELU SRBIJU: U hodniku bolnice s BUKETOM RUŽA, čeka da vidi nekog posebnog! (FOTO)

Naime, anonimni momak ispričao je kako je i kada upoznao ženu svog života. Verovali ili ne, devojka koja će mu za sedam dana biti supruga, bila je njegova drugarica iz klupe.

Išli su zajedno u osnovnu školu, a on se posle toliko godina, sa radošću seća njenih reči.

U školu su tada, piše on, dolazili vatrogasci, da demonstriraju gašenje požara. Prosuli su penu svuda po dvorštu, a on se sa još jednim drugarom valjao po peni. Svi su se okupili oko njih i smejali.

Misleći da su u centru pažnje, nastavili su da glume "frajere iz škole", a onda je prišla ona (njegova buduća supruga) i rekla:

- Izlazi odatle, nemoj se blamirati, da bi bio drugima zanimljiv - rekla je, a on se i danas seća njenih reči, nekoliko dana pred svadbu.

Foto: Ispovesti.com Foto: Ispovesti.com

Pouka priče jeste da ljubav na čudesan način spaja ljude, ali pažnju je privukao i komentar ostavljen odmah ispod ove ispovesti:

- Od osnovne zvoca - napisao je jedan korisnik koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs/Izvor: Ispovesti.com)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    3. novembar 2015 | 12:19

    Sta je ovde tako posebno....Ovakvih prica punoooo znam....Moji roditelji su zajedno jos od osnovne, pa????....Sad je drugo vreme, pa je ovako nesto malo redje, ali to nije nikakvo merilo za srecu, vernost i ljubav....Tako, da.............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA