DA LI JE OVO NAJPIJANIJI SRBIN IKADA? Naduvao 5,5 promila, a tvrdi da je popio samo TRI PIVA!

Surčinac S. M. je izašao iz policije u ponedeljak oko 13 sati, posle dvanaestočasovnog trežnjenja. "Zaradio" je, kao i ostale mu "kolege", prijavu zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola

  • 15

Surčinac S. M. (26) "naduvao" je u nedelju uveče nestvarnih 5,5 promila alkohola u krvi i upisao se u listu srpskih rekordera koji su seli da voze "mrtvi pijani".

Pijani vozač pokosio i usmrtio na trotoaru jedno dete i 5 ljudi u Poljskoj

Policija ga je zaustavila u naselju Ledine, sat iza ponoći, dok se vraćao iz grada svojom "opel korsom". Bio je "ubijen" od alkohola, ali je sve vreme tvrdio da je - sposoban da vozi.

Popio sam samo tri piva, taj aparat vam ne valja - zaplićući jezikom pravdao se Surčinac, koji već nekoliko godina radi u Rusiji.

Saobraćajci su ga zamolili da im preda ključeve od auta, što je mladić posle dužeg ubeđivanja poslušao. Parkirali su "korsu" sa strane, a njega zamolili da sedne u njihov automobil.

Poginuo kada je na njega naleteo pijani vozač

- Hoćete vi sada da me vozite kući da spavam - pijan je upitao dok je ulazio u policijsku "maricu". Zaspao je čim je policijski "punto" krenuo.

Međutim, umesto u svom krevetu, mladi Surčinac je noć proveo u sobi za trežnjenje, u stanici saobraćajne policije, kao i još 39 beogradskih vozača, koji su preksinoć imali više od 1,2 promila alkohola u krvi.

Saobraćajci su, inače, tokom vikenda na teritoriji Beograda otkrili gotovo 700 vozača, kod kojih je alkometar zabeležio prisustvo alkohola. Njih čak 326 imalo je više od 1,2 promila.

Surčinac S. M. je izašao iz policije u ponedeljak oko 13 sati, posle dvanaestočasovnog trežnjenja. "Zaradio" je, kao i ostale mu "kolege", prijavu zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola.

Iako je "naduvao" čak 5,5 promila S. M. nije usamljeni na lestvici rekordera u ovoj "disciplini" - prvo mesto deli sa još dvojicom "kolega" iz Niša i Užica.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • soki

    3. novembar 2015 | 13:09

    700 pijanih u saobracaju ravno kao700 tempiranih bombi na putu pa ko prezivi.

  • Ludi milojko

    3. novembar 2015 | 19:21

    Tri ali iz koje gajbice

  • Nole Becmen

    3. novembar 2015 | 20:56

    Svaka ti cast , ja sam naduvao 1.79 video sam sve duplo , morao sam da zazmurim na jedno oko da bîh vozio . Poz. Svima koji citaju komentare .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA