OD 12 NAJBOLJIH RESTORANA U NJUJORKU, 3 drže NAŠI LJUDI!

Najbolje rangiran među njima je "Volfgang Stejkhaus" (Wolfgang Stakehouse) čiji su vlasnici Plevljanin Zijo Musić, Gusinjanin Ramo Feratović i Nemac Volfgang Cvajner

  • 9

Među 12 najboljih "stejkhaus" restorana u Njujorku, čak tri drže ljudi koji su iz Crne Gore prema izboru portala specijalizovanih za hranu - Fokuspress i spoilednyc.com.

Ovakav roštilj nikada niste jeli. Ne pravi se na običnoj vatri, već... (VIDEO)

Najbolje rangiran među njima je "Volfgang Stejkhaus" (Wolfgang Stakehouse) čiji su vlasnici Plevljanin Zijo Musić, Gusinjanin Ramo Feratović i Nemac Volfgang Cvajner.

- Volfgangov biftek je definitivno pravi odrezak, savršeno pečen i ukusan. Služi se na ugrejanom ovalnom tanjiru. Ukus je ekstra fantastičan. Na lokacijama Tajms Skver, Mdtau Ist, Tri Beka, Park Avenija… imate šansu da zadovoljite svoj apetit ovim fenomenalnim biftekom - piše u obrazloženju zašto se preporučuje baš ovaj restoran.

Dva mesta ispod našao se “Klub A Stejkhaus”, čiji je vlasnik Gusinjanin Bruno Selimaj.

Novinarka Sara Šer, koja je napravila selekciju, napisala je da je „hrana u ‘Klubu A’ apsolutno vrhunska zahvaljujući ugostiteljskoj legendi Brunu Selimaju i njegovim sinovima“.

Da li postoji neki restoran koji biste hteli da posetite u svom životu? E pa sada imate jedan!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Njihova pečena kanadska slanina je tako, tako dobra i sočna, gigantske veličine, da nećete zažaliti ako je probate. Tu je i holandski sos koji se posipa na hrskavo, ukusno meso, evo i saveta: ako ne možete ovde da dobijete sto, proverite u novootvorenom restoranu Aper Vest Sajd, Lonkoln Skver Stejk - istakla je Šer.

Sedmo mesto zauzeo je “Benjamin Stejkhaus”, čiji je vlasnik Gusinjanin Benjamin Prelvukaj.

- U krajnjem slučaju, ovaj odrezak će promeniti vaš život. Svaki deo je savršeno ispečen, začinjen, mek i hrskav -napisala je Šer.

Na 12. mestu našao se restoran “Mineta Tavern”, čiji je vlasnik svojevremeno bio Tuzanin Tahir Taka Bećović.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA