ZMIJA IZAŠLA KROZ DRUGU ZMIJU: Ova fotografija je zbunila čitav svet i šokirala stručnjake (FOTO)

Muškarac koji je pronašao dve isprepletane zmije kraj puta podelio je tu sliku na svom Fejsbuku, a ta fotografija ostavila je i stručnjake u čudu

  • 4

Fotografija mrtve crne zmije koja izlazi iz tela mrtve smeđe zmije, koja je zabeležena u Australiji zbunila je i stručnjake. Izgleda da su obe zmije umrle tokom međusobne borbe, ali nije jasno kako je crna zmija uspela da se probije iz tela veće, smeđe zmije.

DEČAK HEROJ (17 MESECI) UJEO ZMIJU: Ušao u stan krvavih usta s mrtvom otrovnicom u ruci! (FOTO) (VIDEO)

Džef Mičel, autor fotografije, izjavio je kako je "dosta razmišljao o toj slici". On je snimio fotografiju kada je ugledao dve isprepletene zmije pored puta, a potom je sliku okačio na Fejsbuk.

Upitan kako je crna zmija izašla iz tela smeđe, Mičel je odgovorio:

- Ne mislim da je crna zmija sama uspela to da uradi. Mislim da joj je neko pomogao da izađe - rekao je on i dodao.

- Malo sam istraživao i izgleda da smeđe zmije redovno jedu ove manje, crne, ali nigde nisam video da je jedna zmija probila rupu kroz drugu - objasnio je Mičel.

I stručnjaci iz australijskog zoološkog vrta su iznenađeni.

- Ovo je stvarno neobično. Ne možemo da zamislimo da bi se crna zmija zavukla u drugu, ali cela ova situacija je stvarno čudna. Po fotografiji bismo mogli da pretpostavimo da je smeđa jela crnu, ali ni to ne možemo da znamo sa sigurnošću - naveli su stručnjaci.

(Telegraf.rs / Izvor: Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    7. novembar 2015 | 12:30

    Nisam veliki strcnjak za zmije ali pojedine zmije su korisne,zmija koja je probusila ovu drugu zmiju ona je za to stvorena,ona dopusti da je neka zmija proguta a ona je ona ubije sa unutrasnje strane i tako izadje.

  • Maculjak

    5. novembar 2015 | 16:04

    Fuuuuuj

  • Miksas

    7. novembar 2015 | 19:31

    To se kod naszove GUZ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA