ŽENE-MONSTRUMI PROGOVORILE: "Držimo im šake na ustima da ne vrište dok ih sečemo"

- Ovo radimo da bi mlade devojke izgubile interesovanje za seksualne aktivnosti. Ne želimo da se iskvare - rekla je jedna od dve žene "kasapina"

  • 8

Majka i ćerka su progovorile o praksi kasapljenja ženskih genitalija u Keniji i otkrile da su u njihovom selu njih dve "kasapini".

ISEKLI SU MI VAGINU I ODVUKLI ME U ŠUMU: Ovo je najbizarniji običaj mučenja devojčica

One smatraju da je uklanjanje klitorisa važno za žene u okruženju, da ne bi bile zainteresovane za muškarce dok su mlade. Kada ih kasape devojke imaju povez preko očiju, a šakama im pritiskaju usta da ne bi vrištale.

- Ovo radimo da bi mlade devojke izgubile interesovanje za seksualne aktivnosti. Ne želimo da se iskvare, zato ovo radimo- rekla je jedna od dve žene "kasapina".

Praksa kasapljenja prelazi sa generacije na generaciju žena. Ovo je procedura parcijalnog ili totalnog uklanjanja spoljašnjih delova ženskog polnog organa. Ipak, ovo se ne dešava samo na području Afrike, čak 20 hiljada devojčica ispod 15 godina su žrtve ovog "tradicionalnog obreda" u Velikoj Britaniji. Kasapljenje je protivno zakonu, ali iako je ilegalno to ne sprečava one koji su uvereni da je ovo ispravno da to i čine.

Iz perspektive onih koji upražnjavaju ovaj varvarski običaj, oni koji pokušavaju da spreče kasapljenja su pravi varvari.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

SEČEM DEVOJČICAMA VAGINE DA BI BILE VERNE: Ne smeju da budu prostitutke koje traže muškarce! (VIDEO)

- Devojka koju kasapimo sedi, neko joj vezuje oči a neko drži usta i spušta je na zemlju. Zatim sečemo tri puta. Onda stavljamo etanol na ranu, to je bolno ali zaustavlja krvarenje. Stavljamo im ruke na usta da ne vrište, ali one to svakako ne čine jer ih u tom slučaju preziru druge devojke. Zato izdržavaju bol koliko god mogu, pa ponekad nema potrebe da im zatvaramo usta - rekle su majka i ćerka.

Genitalno kasapljenje žena je ilegalno i u Keniji i u Velikoj Britaniji, ali to ne sprečava da se i dalje događa, zakon ostaje nemoćan pri sprovođenju jake kulturološke prakse.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D&D

    7. novembar 2015 | 22:11

    Ovo je bolesno!

  • Jelena

    7. novembar 2015 | 21:48

    Ja stvarno nemogu da verujem kako mogu da budu tako zlobni prema zenama i devojcicama stvarno mi je drago sto mi to u Srbiji neradimo

  • S&A

    7. novembar 2015 | 21:35

    Monstruma po ovom svetu gde god da pogledas! Dokle vise?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA