NIŠLIJA RAZVIO BIZNIS: Naručivao DROGU PREKO INTERNETA, pa DILOVAO NA ULICI!

B. M. se sumnjiči da je narkotike preko interneta naručivao iz Holandije, a otkriven je tako što su carinici u jednoj od pošiljki pronašli kristalni met

  • 1

Niška policija uhapsila je B.M. (23) jer je u dužem vremenskom periodu putem interneta iz Holandije naručivao narkotike koje je zatim preprodavao lokalnim narkomanima.

BUGARI STOJE IZA UBISTVA NIŠKOG KIK-BOKSERA: Uhapšena kriminalna grupa!

Istina je izašla na videlo kada su carinski organi prilikom kontrole u pošiljci koja mu je bila namenjena pronašli kristalni met.

KRALI ZLATO, PARE I ALAT GASTARBAJTERIMA: Uhapšena banda koja je harala po Obrenovcu!

Kako je saopštila niška policija, prilikom pretresa stana u kom je boravio pronađeno je 28 grama i 12 kapsula MDMA, 58 sličica LSD, jedan gram hašiša, marihuanu i vagicu za precizno merenje.

POLICIJA U "AUDIJU" ZAPLENILA 65 KILOGRAMA EKSTAZIJA: Velika akcija MUP (FOTO)

Kako bi zavarao trag, pošiljke su mu stizale na jednu, dok je on ustvari boravio na drugoj adresi. Drogu koju je nabavljao preko interneta odmah je dalje prodavao ne miksujući je dalje.

- B.M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom adresi u iznajmljenoj garsonjeri gde je i držao narkotike. Manja količina je pronađena u frižideru a veću je skrivao na krovu zgrade s obzirom na to da se garsonjera u kojoj je boravio nalazi u potkrovlju, pa mu je bilo lako da je skloni na to mesto – objašnjavaju sagovornici Telegrafa iz istrage.

Kako saznajemo, ovom kriminalnom rabotom bavio se unazad godinu dana. On će sa prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    14. novembar 2015 | 15:27

    U holandiji i ostalim razvijenim zamljama mozes da kupis drogu na netu i u prodavnici. U norveskoj mozes da dobijes "sledovanje" dozu ako se registrujes kao narkoman o trosku drzave. Mi nemamo para za ciscenje klozeta u centru grada. Gde gresi srbija ? Treba da se ugledamo na najrazvijenije zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA