LEGLO DŽIHADISTA JE NA 3 SATA OD BEOGRADA: Policija tamo ne sme da uđe! (VIDEO) (FOTO)

Gornja Maoča se smatra za utočište radikalnih islamskih grupa, a njegovi stanovnici su skoro deceniju pod istragom policijskih i obaveštajnih agencija zbog sumnje da su povezani sa terorizmom. Ovo mesto je ponovo u žiži interesovanja, budući da predstavlja pretnju po Evropu

Gornja Maoča, selo u BIH, udaljeno je tridesetak kilometara od granice sa Hrvatskom i poznato je po tome što ga naseljavaju vehabije. Ono je leglo terorizma, a nakon stravičnog masakra u Parizu, ovo mesto je u centru pažnje domaćih medija.

U njemu živi oko 20 familija koje su u potpunosti odsečene od ostatka sveta!

Ovo je TERORISTIČKO LEGLO zbog kojeg je razrušeno SRPSKO GROBLJE, a nalazi se na svega 250 km od Beograda! (FOTO)

Na samom ulazu u selo neprestano se nalazi patrola koja legitimiše stanovnike, a signal na mobilnim telefonima nestaje čim se kroči u selo.

Gornja Maoča se smatra za utočište radikalnih islamskih grupa, a njegovi stanovnici su skoro deceniju pod istragom policijskih i obaveštajnih agencija zbog sumnje da su povezani sa terorizmom.

DŽIHADISTI IMAJU KAMPOVE U BOSNI: U njima obučavaju buduće teroriste, pa ih šalju u Siriju?!

– Želim da čitav svet budu muslimani, da sretnu Alaha kao muslimani. Želim da čitav svet bude islamski jer je to dobro za čitav svet – rekao je novinaru hrvatskog portala Provjereno Jasmin Mustajbašić, diplomirani pravnik koji je pre sedam godina napustio "spoljni svet" i došao da živi u vehabijsko selo Gornju Maoču u Federaciji BiH.

Mnogi muškarci iz ovog sela hapšeni su zbog islamskog ekstremizma. Jedan od njih je i Fikret Zukić, koji je hapšen u policijskoj akciji "Damask", a čiji se sinovi bore u Siriji.

OVO NE SLUTI NA DOBRO: Zastave Islamske države ponovo se vijore Bosnom!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Printskrin/Live Leak Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, Printskrin/Live Leak

Ako koji od sinova pogine u džihadu, on neće biti pitan za grehe. Tako je Alah naložio, da će u dženet (raj) ući bez ikakvih pitanja. Znači, ako bi mu se nešto dogodilo, to bi bilo u Alahovom prisustvu. Ako pogine, neću se žalostiti jer mi verujemo da je Alah njemu odredio gde će poginuti – rekao je Zukić reporteru “Provjerenog” Domagoju Mikiću.

Gornja Maoča se ranije zvala Karavlasi, po rumunskim Romima koji su živeli u tom selu. Za vreme rata u Bosni i Hercegovini selo je etnički očišćeno od svih Srba koji su tu živeli pre rata!

Ovo selo je ponovo dospelo u centar medijske pažnje nakon što se desio masakr u Parizu.

Printskrin: Youtube/bosanski burek Printskrin: Youtube/bosanski burek

Specijalci su upali u selo i pretresli kuću u kojoj je istaknuta zastava Islamske države.

SRBIJA MOŽE BITI META DŽIHADISTA: Beograd je NAJUGROŽENIJI od napada Islamske države!

SIRIJSKI PASOŠ SA MESTA ZLOČINA U PARIZU pripada migrantu koji je TRAŽIO AZIL U SRBIJI

TERORISTA PROŠAO KROZ SRBIJU, HRVATSKU I AUSTRIJU: Išao izbegličkom balkanskom rutom do Pariza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peca

    15. novembar 2015 | 18:12

    Muslimanka sam i ne stidim se toga, stidim se ovakvih postupaka koji su neljudski, brutalni. . Ove budale treba poslati sve za Siriju bolje jos dalje ako je moguće. Isprani mozgovi, i kompleksasi - nista drugo tu ne vidim. Na prvom mestu treba se biti čovek, i ako mi sada razni „muslimani na dugme" budu dali minuse ne interesuje me. U ime moje vere se izvinjavam za ove postupke koje bacaju senu na moju veru!! Ni rat, ni nezadovoljstvo nisu opravdanje za ove postupke. Ja delim ljude samo na dobro i na zlo nikad na osnovu vere, kulture niti bilo čega drugog!

  • Mr black

    15. novembar 2015 | 13:41

    Ovi su najvece zlo i ovi nemaju veze sa Allahom i Islamom. Oni su otpadnici,zbog njih i mi ispastamo. U Kuranu jasno pise da ako neko ubije nekog nevinog coveka onda je isto ko da je pobio citav svet. Znaci toliko ostro Kuran zabranjuje ubistva a ovi to rade. Ja sam musliman i oni meni nisu nista,daleka im lepa kuca,oni za mene ne postoje,oni su najveci sljam Zbog njih ceo svet ima pogresno tumacenje o pravim i nornalnim muslimanima. Islam je savrsen,muslimani nisu

  • Slavko

    15. novembar 2015 | 17:24

    JA sam iz BiH tacnije iz Banjaluke, i jednom sam prilikom sa djevojkom isao u Jajce turisticko mjesto u BiH usput sam vidio dablu sa skretanjem za stari grad, nekakva napustena tvrđava 10km od glavne ceste kod crkve svetog IVE, posto je zvualo primamljivo mi smo i skrenuli prvih nekoliko kilometara je bilo asfalt zatim makadam a nakon toga put koji nije predvidjen za auta jednostavno vise se nije moglo ici auto, taman tu smo naisli na jedno muslimansko selo, selo je izgledalo kao da ste se vratili 50 god unazad zene su prale ves kraj puta na izvorima zapitali smo jednu zenu gdje je taj stari grad, ona nam je nesto pricala ali kao da nam je nesto krilo na kraju razgovora nam je rekla to je gore ispred vas na dobrom ste putu ali okreni se ne savjetujem ti da gore ides sam. to mi je zvucalo cudno jer nisam bio sam bila je moja djevojka samnom ali sam bio jedini muskarac u autu . nakon razgovora zena se pokupi i ode mi smo se okrenuli i vratili na glavnu cesto usput sam pitao nekog prolaznika sta je gore on mi je objasnio da su se doselile vehabie i da svakog dana pristizu sve vise i vise, tada sam shvatio da je Bosna jedna toliko nesigurna zemlja da u 21 vijeku ne smijes ici kuda hoces iako ima legitiman putokaz za turisticko mjesto moze vam se dogoditi ko zna sta jer ko zna sta je u umovima bolesnika koji se vracaju sa islamskih ratista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA