NEVEROVATAN SNIMAK NA KOM SE TERORISTA PROVODI U PREŠEVU samo mesec dana pre masakra u Parizu (VIDEO)

A. A. čije je ime poznato francuskoj službi bezbednosti, zabeležen je na granici u Preševu, 7. oktobra ove godine, gde je zvanično podneo zahtev za azil na granici. On je samo 13 dana nakon toga snimljen kako igra u Preševu, prenose albanski mediji

  • 16

Terorista A. A., koji je učestvovao u masakru u Parizu, pre mesec dana tražio je zahtev za azil u Preševu. Tom prilikom nastao je video-snimak u kom se vidi kako on, što tvrde albanski mediji, igra sa volonterima.   

TERORISTA PROŠAO KROZ SRBIJU, HRVATSKU I AUSTRIJU: Išao izbegličkom balkanskom rutom do Pariza

U opisu snimka stoji: "Uprkos teškim trenucima, želimo da vas obavestimo da smo svi dobro. U razgovoru s ljudima koji čekaju u redu i po 15 sati, primetili smon da su i dalje spremni d se našale i oraspolože. Obezbedili smo svima da đuskaju uz omiljene pesme koje čuvaju u svojim telefonima, kako bi lakše podneli teška vremena".

Još nije zvanično potvrđeno da je on na snimku, ali se ovaj video širi društvenim mrežama u Albaniji.

A. A. čije je ime poznato francuskoj službi bezbednosti, zabeležen je na granici u Preševu, 7. oktobra ove godine, gde je zvanično podneo zahtev za azil na granici.

Kako su grčki zvaničnici već objavili, on je ušao na teritoriju Grčke 3. oktobra. Na teritoriju Srbije ušao je 7. oktobra kod Miratovca, iz Makedonije.

Prošao je kontradiverzionu proveru, pa se pouzdano zna da tokom kratkog putovanja kroz Srbiju nije bio naoružan.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: preshevajone.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    15. novembar 2015 | 17:26

    Eeeeee moja Srbijo sta si dozivela.

  • Ljuba

    15. novembar 2015 | 17:15

    Ajde sad odvratni humanisti koji ste tako sirokogrudo zahtevali da se sve i svako setka Srbijom i delili lekcije Madjarskoj sto nemaju toliko smisla za sumanutost a Orbana kitili svim i svacim sto je odgovoran prema svom narodu dok ste kao pseudo humanisti nudili Srbiju na buvljoj pijaci svima i svakome kako vam je bilo cef i zapovedano. Ajd sad objasnite zastupnici humanizma pobijenim Francuzima kako to zasto to ! ?

  • Dr. za rock and roll

    15. novembar 2015 | 17:33

    Uzas kakva muzika uzaaaaassss !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA