OPSADA PARIZA: Žena samoubica se raznela, mozak operacije masakra opkoljen! (FOTO)

Tokom akcije hapšenja, koja je izvedena jutros u 04.30 sati, došlo je do pucnjave, pri čemu je više policajaca ranjeno

  • 8

Troje ljudi je mrtvo, uključujući i ženu samoubicu koja se raznela, rekli su policijski izvori agenciji AFP. Policija zbog toga misli da se osumnjičeni za napade u Parizu, nalazi u stanu u severnom delu prestonice Francuske, San Deniju.

(VIDEO) PUCNJAVA ODJEKUJE PARIZOM: Policija hapsi glavnog organizatora TERORISTIČKIH NAPADA, ima i MRTVIH!

"Parizjen" navodi da je jednog od dvoje terorista ubio policajac, dok se žena raznela nakon što je otvorila vatru na policajce koji su opkolili stan.

Pripadnici specijalnih policijskih snaga organizovali su rano jutros u San Deniju, predgrađu Pariza, akcije hapšenja osumnjičenih, javljaju francuski mediji.

Tokom akcije hapšenja, koja je izvedena jutros u 04.30 sati, došlo je do pucnjave, pri čemu je više policajaca ranjeno, prenosi pariski list "Figaro".

Francuske antiterorističke snage izvele su ovu operaciju u okviru potrage za odbeglim muškarcem za koga se sumnja da je deveti član grupe koja je organizovala niz napada izvedenih u francuskoj prestonici u petak uveče.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

"Parizjen" navodi da je jutrošnja racija izvedena u potrazi za Abdelhamidom Abaudom, belgijskim džihadistom koji je živeo u Siriji.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA