OVE TVRDNJE OCA SERAFIMA NAJEŽILE SU SRBIJU: Vladika Kačavenda je ORGIJAO dok su sahranjivali patrijarha Pavla!

- Crkva nije bila sveto mesto za vladiku Vasilija Kačavendu, koji je unutar tih zidina za vreme sahrane patrijarha Pavla orgijao sa nekolicinom sveštenih lica - tvrdi otac Serafim

Neverovatne stvari koje su se dešavale u crkvi, nastavak ispovesti i surove realnosti kroz koju je prošao uz vladiku Vasilija Kačavendu, u drugom delu emisije "Život priča" đakon Bojan Jovanović, odnosno otac Serafim "začinio" je još jezivijim svedočenjem i tvrdnjama koje je izgovorio autorki i voditeljki Tanji Vojtehovski.

VLADIKA KAČAVENDA MI JE GURAO JEZIK U USTA I HVATAO ME ZA POLNI ORGAN! Jezive reči OCA SERAFIMA šokirale su Srbiju (VIDEO)

- Crkva nije bila sveto mesto za vladiku Vasilija Kačavendu, koji je unutar tih zidina za vreme sahrane patrijarha Pavla orgijao sa nekolicinom sveštenih lica. On je tih dana išao u šoping kako bi kupio skupoceno odelo “Hugo Bos” da bi provod nastavio pravim orgijama sa mladićima - ispričao je otac Serafim, šta je navodno radio vladika Kačavenda u drugom delu emisije “Život priča” na TV Prva.

Krivična protiv Kačavende zbog ubistva i silovanja!

Foto: Printskrin TV Prva  - emisija "Život priča" Foto: Printskrin TV Prva - emisija "Život priča"

O kupovini skupocenog odela pre šest godina Kačavenda je rekao: “Ajde, nemojte me pitati za te budalaštine. Sa prijateljima koji su došli iz Sarajeva šetao sam se i razgledao grad”.

U emisiji na TV “Prva”, đakon Bojan Jovanović, odnosno otac Serafim, ispričao je autorki i voditeljki Tanji Vojtehovski kako se osećao kao žrtva seksualnih napada vladike Kačavende, ali i kao čovek koji je policiji rekao da postoji snimak na kojem Kačavenda zadovoljava i iskorišćava dečaka. Snimak mu je ponuđen za 100.000 evra. Kako bi konačno neko stao na kraj Vasiliju, Bojan je ovaj slučaj prijavio policiji.

Foto: AP Foto: AP

Zanimljivo je da za sve Kačavendine prljave radnje zna i većina ljudi u SPC. Međutim, na Bojana je, kako on tvrdi, izvršen pritisak da bude taj koji će preuzeti stvari u svoje ruke. Sve je organizovao u dogovoru sa policijom, a u jučerašnjoj emisiji potvrdio je da mu je nuđen još jedan snimak.

- U laptopu je bio snimak sa episkopom Kačavendom za vreme sahrane patrijarha Pavla. Tada su imali svoje orgije, sećate se onda kada je bilo u novinama da je Kačavenda u “Hugu Bosu” kupovao odelo za vreme sahrane patrijarha Pavla, a onda je sa tim momcima bio u Patrijaršiji. Taj snimak postoji. Oni su meni za taj snimak tražili dva miliona evra. Kaže: “Ako imaš dva miliona, mi ti dajemo laptop sa svim snimcima koji u njemu postoje” - otkrio je Bojan.

Printskrin: PRVATv Printskrin: PRVATv

- Jednog dana sam ga (Kačavendu) pitao: “Ako već želite to da radite, zašto to ne radite sa ženama, kako je od prirode, kako je od Boga dato, zašto radite takve stvari sa maloletnim licima”. On mi je rekao: “Žene su prljave, žene su štrokave, ja hoću samo sa dečkićima” - kaže otac Serafim.

Penzionisani vladika Vasilije Kačavenda koji svoje penzionerske dane provodi u manastiru Sveta Petka, u bijeljinskom naselju Pet jezera za "Večernje novosti" prokomentarisao je tvrdnje oca Serafima.

Foto: spc.rs, eparhijazvornickotuzlanska.org Foto: spc.rs, eparhijazvornickotuzlanska.org

- Ovo je grozno - rekao je Kačavenda i naglasio da za sada, neće ništa da komentariše i napomenuo je da je Jovanovića tužio sudu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: TV Prva / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    19. novembar 2015 | 08:05

    Vernici,šta se dešava?.Nema komentara!.Crkva,najgora institucija koje je čovečanstvo izmislilo.Veru nosiš u sebi a ne u i iz crkve!

  • Maja

    19. novembar 2015 | 09:06

    Zasto tog Kacavendu olicetvorenje dempna ne povedu pred SVETIM VASILIJEM OSTROSKIM DA SE ZAKUNE?ZASTO policija odmah ne ispita slucaj sa detektorom lazi i da sklono tog demona iz sveta mesta i cista gde sveti duh treba da prebiva a ne djavolja zdanja? Pogledajte mu tu facu zlu samo poganu,prljavu!!!!

  • Milic

    19. novembar 2015 | 08:18

    Osim ostala desavanja odakle kacavendi ovolika zgrada i jos pozlacena unutra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA