ZA NJEGOVU SMRT PORODICA SAZNALA PREKO INTERNETA: Srpski vojnik koga je ubio vehabija iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu! (FOTO)

Nedeljkova sestra je za bratovu smrt saznala preko Interneta. Čim je čula za pucnjavu u Rajlovcu, latila se telefona i poslala bratu poruku. Odgovora nije bilo, a onda je usledio šok. Na internetu je pročitala njegovo ime

  • 16

Nevesinjac Nedeljko Radić, kojeg je u sarajevskom naselju Rajlovac sinoć ubio Enes Omeragić, iza sebe je ostavio suprugu i dvogodišnju ćerkicu.

UBICA VOJNIKA UZVIKIVAO ALAHU AKBAR: Novi detalji terorističkog napada u Bosni! (FOTO) (VIDEO)

Radić se sa porodim iz rodnog Nevesinja preselio u sarajevsko naselje Vogošća, ali je često dolazio u rodni grad. Njegovi sugrađani će ga pamtiti kao mirnog i povučenog čoveka.

Momčilo Radić, bratanac ubijenog Nedeljka Radića, rekao je da je porodica u neverici. Kako nam je kazao Momčilo, Radić je odrastao u Nevesinju, gde mu živi majka. Otac mu je umro.

OVO SU VOJNICI KOJE JE UBIO VEHABIJA: Nedeljko i Armin su bili dobre kolege! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Svi smo još u šoku. Ne znam šta da kažemo. Njegovoj majci nismo ni rekli, nema niko snage. Ona je starija žena, a Nedeljko nema oca. Ima još sestru, koja je starija od njega - kaže Radić.

Govori nam da se Nedeljko pre nekoliko godina oženio i da je našao stan u Sarajevu.

- On se oženio muslimankom. Žena mu se zove Alisa. Imaju kćerku. Ne znam više šta da kažem. Ovo je, zaista, veliki šok. Nedeljko je bio momak za primer - rekao nam je Momčilo.

Nedeljkova sestra je za bratovu smrt saznala preko Interneta. Čim je čula za pucnjavu u Rajlovcu, latila se telefona i poslala bratu poruku. Odgovora nije bilo, a onda je usledio šok. Na internetu je pročitala njegovo ime.

- Počnem da vrištim, izađem na ulicu. Moj muž se budi, ja ga pitam "molim te pročitaj, jesam li pogrešila, šta piše?". I više se ne sećam šta se dešavalo - ispričala je za portal "Moja Hercegovina" Daliborka Kašiković, sestra ubijenog Nedeljka Radića.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni avaz / Nezavisne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas razuma...

    20. novembar 2015 | 00:27

    JA Sam musliman. Steta sto se ovaj ubica razneo bombom. Ja bi ga obesio na trg zivog i drao kao jarca za primer drugima..toliko

  • Rajvosa

    20. novembar 2015 | 00:22

    Laka vam zemlja bosanska

  • Nole

    20. novembar 2015 | 01:04

    Da li ima i malo zdravog razuma !? Ovo nije islam ni pravoslavlje ni katolicanstvo ovo je ljudsko ludilo ! Ovo sa verom i bogom nema veze !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA