DANAS ĆE BITI NAPADNUTI RIM, PARIZ, ATLANTA...: Anonimusi raskrinkali mete Islamske države!

U izveštaju objavljenom danas, oni tvrde da su identifikovali tri rizična događaja u Parizu, Libanu, Atlanti...

  • 29

Hakerska grupa Anomnimusi, koji su u proteklih desetak dana oborili na hiljade tviter naloga ISIS-a tvrdi da je raskrinkala planove Islamske države da u nedelju (22.11.) izvrši više terorističkih napada - u Parizu, SAD, Italiji, Indoneziji i Libanu.

NAJVIŠI NIVO UZBUNE U BRISELU: Zatvoren metro, građani U PANICI, mole se da izbegavaju mesta sa puno ljudi! (FOTO)

U izveštaju objavljenom u subotu, oni tvrde da su identifikovali tri rizična događaja u Parizu - demonstracije za prava žena, koncerti "Cigales Electroniques with Vocodecks and RE-Play & Rawtor" i događaj pod nazivom "Concrete Invites Drumcode featuring Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, and Joel Mull".

Anomnimusi se nadaju da će demonstracije biti otkazane kao i koncerti u noćnim klubovima.

U izveštaju se takođe pominju "nepotvrđene" pretnje napada tokom serije događaja "VVE Survivor" u Atlanti, zatim Praznik Hrista - kraljevska proslava u Rimu i širom sveta; događaj u Indoneziji pod nazivom Al Džihad: jedan dan jedan Juz; koncert Five Finger Death Punch u Milanu; i Dan na Duha Svetoga na Univerzitetu Kaslik u Libanu.

Grupa hakera tvrdi da su informacije sakupili preko nekoliko skrivenih tviter naloga ISIS-a i da su napadi planirani 22. novembra.

- Ovo je upozorenje svakome ko ide na neki od ovih događaja.

Anonimusi kažu da su ove informacije o planiranim napadima dostavile vlastima, ali da s obzirom na to da niko nije reagovao, oni su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i to objave.

- Svi dokazi su dostavljeni zvaničnicima širom sveta pre nekoliko dana. Imaju ga i to je njihova odgovornost da urade nešto sa njim. Ali, pošto nisu uradili ništa, a uskoro je 22., uzeli smo stvar u svoje ruke... - napisali su u izveštaju.

Najveće svetske obaveštajne službe, poput britanske MI5, CIA, FBI saopštile su medijima da su ove pretnje ozbiljno razmotrili, ali da ne mogu mnogo da otkrivaju o budućim planovima i koracima.

Možda je baš zato u Briselu nivo opasnosti podignut na maksimum. Šta vi mislite?

(Telegraf.rs / Izvor:RT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaa

    22. novembar 2015 | 00:32

    A kad ce da raskrinkaju planove Rotsilda i Sorosa?

  • D

    21. novembar 2015 | 22:57

    Bolje je tim majmunima da rasklinkaju kako oni kazu ove majmune sto diriguju svetom pa sto su I namestili te napade da bi uterali narodu strah tako da bi im povecana kontrola zavirivanja u gace itd bila opravdana e narode dragi dokle ce te biti jos gluhi o slepi za istinu

  • ...

    21. novembar 2015 | 22:47

    Ovi ce jos vecu zbrku da naprave jee ce sad teroristi da izmisljaju lazne mete da bi im se teze uslo u trag pa ce nastati jos veci haos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA