AKO VIDITE OVOG MUŠKARCA, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Uperio pištolj u radnicu, ali nešto mu je promaklo... (FOTO)

Jagodinska policija pozvala je građane da hitno jave ako vide osobu na fotografijama, ili imaju bilo kakve informacije o njoj

  • 8

Nepoznati muškarac iz Jagodine pretio je zaposlenima pištoljem i opljačkao menjačnicu. Razbojništvo je počinjeno 5. oktobra, a osumnjičenog je u vršenju krivičnog dela snimila kamera, saopšteno je iz Policijske uprave u Jagodini.

Jagodinska policija pozvala je građane da hitno jave ako vide osobu na fotografijama, ili imaju bilo kakve informacije o njoj.

Muškarac na slikama osumnjičen je da je počinio razbojništvo u menjačnici u Tržnom centru "Vivo" u Jagodini 5. oktobra ove godine.

Printskin: PU Jagodina Printskin: PU Jagodina

On je od radnice, uz pretnju pištoljem, uzeo novac i pobegao, ali ga je snimila kamera.

Broj telefona na koji se možete javiti je 035-192.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    23. novembar 2015 | 17:48

    Meni u Ćupriji otmu robu u radnji,pobegnu autom jagodinskih tablica i to kabrioletom,policajac u civilu vidi auto i javi u sup i posle godinu dana ništa.Kažu u Ćupriji slučaj preuzeo Jagodinski sup.Ali zato kad ispred doma zdravlja se nepropisno parkiram da odvedem bolesno dete kod lekara u roku od 5 minuta mi policija slika auto i pošalje kaznu.

  • SRB IN

    24. novembar 2015 | 11:16

    Pa ako ni na osnovu ovako lepe slike policija ne moze da ga nadje posle toliko vremena sta reci. Molim lopova da sledeci put ostavi podatke mozda ga tada nadju.

  • brana

    24. novembar 2015 | 08:15

    Pljacka se dogodila 5 oktobra 1854 u varisi Jagodina pa ako neko prepozna lice sa poternice neka javi najblizoj stanici.Blagovremena reakcija policije ne dozvoljava eventualno bekstvo Bili Kida i odmah daje informacije gradjanima da mogu da prepoznaju razbojnika!Policija???Serif from Dzagodina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA