KRVAVA NOĆ U SRPSKOJ KAFANI: Svađali se, pa ubo komšiju NOŽEM U GRUDI!

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, dok je povređeni u teškom stanju zbrinut u ćuprijskoj bolnici

  • 11

Despotovačka policija uhapsila je D. Ljubisavljevića (40) iz sela Sladaja kod Despotovca jer je nakon kafanske svađe nožem teško povredio meštanina iz istog sela.

Zločin se dogodio noćas 15 minuta posle ponoći u ugostiteljskom objektu "Bolivud".

- Dvojica muškaraca su se najpre posvađala, a rasprava je bila kratka i žučna. Nakon toga, Ljubisavljević je izvadio nož i uboo svog sugrađanina iz istog sela nožem pravo u grudi, ispod levog rebra, nanevši mu povrede opasne po život. U teškom stanju i sa još jednom posekotinom od noža, povređeni je prebačen u Opštu bolnicu u Ćupriji – kaže naš izvor iz istrage.

Iz Policijske urpave u Jagodini je saopšteno da je po nalogu višeg javnog tužioca D. LJ. određena mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet noz

    23. novembar 2015 | 17:46

    Nece da poostre u krivicnom zakoniku kaznu za nosenje hladnog oruzja.A vamo se bodu na sve strane pa se cude zasto,nestalo metaka pa se potezu nozevi,uzas.A seljaci ko seljaci cim bude neka manja rasprava vata se za cakiju.Seljacka posla.Sve to treba na goli otoko u neki tezak koncetracioni logor zatvoriti.Joj da mi je vlast na pet minuta bio bi gori od hitlera za ovakve...

  • neverni tomane

    25. novembar 2015 | 09:14

    Pa kako u srpskoj kafani ?? Sta po despotovcu nicu kafane iz pariza pa je samo ta srpska??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA