OBAVEZNO PONESITE KIŠOBRAN: Evo kakvo nas vreme očekuje danas i kada nam stiže RAZVEDRAVANJE!

Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima, naročito u petak, 27. novembra, kada se očekuje formiranje snežnog pokrivača

  • 1

U Srbiji se danas očekuje oblačno vreme, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

SNEG POKRIO SRBIJU: Evo gde najviše pada i šta nas čeka sutra! (FOTO)

Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima, najmanje padavina će biti na severu zemlje, a vetar će biti uglavnom slab, severni i severoistocni.

Jutarnja temperatura će biti od -1 do pet stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni.

U narednih sedam dana, do 2. decembra, očekuje se pretežno oblačno vreme, do subote mestimicno sa kišom, na planinama sa snegom uz povecanje visine snežnog pokrivaca.

Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima, naročito u petak, 27. novembra, kada se očekuje formiranje snežnog pokrivača.

U nedelju, 29. novembra, očekuje se kratkotrajni prestanak padavina, a u ponedeljak prolazno naoblačenje, mestimično s kišom, a na planinama sa snegom.

Od utorka, 1. decembra, RHZS najavljuje postepeni prestanak padavina i malo toplije vreme.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA