SEDMORO MRTVIH, DESETORO POVREĐENIH: Napad na humanitarni konvoj u Siriji!

Kako su javile strane agencije, još uvek nije poznato da li su vazdušne udare izveli ruski ili sirijski avioni

  • 8

Najmanje sedam osoba je danas oginulo, a 10 ranjeno u vazdušnim udarima na sirijski grad Azaz, u blizini granice sa Turskom, u kojima je pogođen humanitarni konvoj, javili su turska državna novinska agencija i sirijski aktivisti.

Turska agencija Anadolija je navela da je pogođen humanitarni konvoj koji je prevozio pomoć za izbeglice u Azazu.

Agencija AP navodi da zasad nije jasno da li su vazdušne udare izveli ruski ili sirijski avioni.

Sirijska Opservatorija za ljudska prava je ranije javila da su u toku snažni udari ruskih aviona po Azazu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Секула Радован

    26. novembar 2015 | 09:13

    Хуманитарни конвој нафте! Може један и за БиХ, и њима треба нафта. Не јашу ни они магарце и козе. Која патологија у терористичкој глави. Може и један хуманитарни конвој од 1000Т злата за Обаму - хитно им је потребан - еј животи зависе од тога. Оће Сорош да пресвисне од туге. Море мрш бандо!

  • turska bez kurdistana

    26. novembar 2015 | 09:13

    da pojasnimo: od kako je turska namjerno srusila ruskia avion koji ni u jednom trenutku nije bio pretnja turskoj, nema vise nikakvih humanitarnih ni nehumanitarnih konvoja koja turska moze uputit u siriju bez da prethodno pita dozvolu i kontrolu sirijske vlade jer ulaze u drugu drzavu koju turci htjeli ili ne, sad moraju da i postuju. sve sto ilegalno ulazi u siriju bit ce smatrano kako prijetnja sigurnosti i kao takva tratirana. nema vise humanitarnih konvoja koji prevoze oruzje i nove islamiste niti pravih humanitarnih konvoja tj postojat ce samo uz uslov da dobiju dozvolu sirijske vlade da udu u siriju pa makar to bio i jedan milimetar. sve jasno- erdogan stavio pravila i erdogan ce morati ta pravila i da postuje a to tko je taj navodni konvoj bombardirao- to su oni koji brane teritorij sirije od svih ilegalnih ulazaka (izaci mogu ali uci ne- da i to pojasnim)

  • mil@n

    26. novembar 2015 | 08:16

    Ma kakav humanitarni konvoj, koga lažu !Humanotarni konvoji se najavljuju i dogovaraju se njihovi prolazi u ratnim zonama. Prži sve što prelazi iz Turske u Siriju ne najavljeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA