NEMAJU NI DVADESET, A VEĆ SU MONSTRUMI: Ukrali su štene, davali mu drogu, tukli ga i izbacili na ulicu! (FOTO)

- Pravo je čudo kako je preživeo. Povrede su bile toliko teške da sam mislila da se neće izvući. Ali uspeo je, ipak trauma će ostati za ceo život nakon ovog varvarskog mučenja - rekla je Karolina

  • 7

Štene Čanki iz Amerike je preživelo nakon što ga je grupa tinejdžera ukrala, hranila drogama, tukla i palila, a zatim izacila na ulicu. 

SRBIN KRVNIČKI TUKAO KONJA, JER JE IZNEMOGAO OD TERETA: A onda je završio U ZATVORU! Evo na koliko...

Pas je bio zlostavljan i tučen nekoliko sati pre nego što su ga pronašli na ulici. Čanki je pronađen nakon zlostavljanja 23. februara, kada je imao manje od godinu dana.

- Ovo je najužasniji slučaj koji sam imala do sada - rekla je istražiteljka iz organizacije za zaštitu životinja Karolina Do.

Čanki je pronađen sa slomljenim vratom i nogom, kao i sa masnicama svuda po telu i glavi. Izgleda da je trpeo satima nenormalno iživljavanje ovih tinejdžera.

Foto: RSPCA Foto: RSPCA

- Priznali su da su ga tukli i hranili drogama, te da su mu čak zapalili glavu - rekla je Karolina. 

- Ono što je još gore je to što je Čanki ostavljen nakon zlostavljanja danima da luta ulicom - dodala je. Čanki je opet sa svojom porodicom i sada se potpuno oporavio. 

- Pravo je čudo kako je preživeo. Povrede su bile toliko teške da sam mislila da se neće izvući. Ali uspeo je, ipak, trauma će ostati za ceo život nakon ovog varvarskog mučenja - rekla je Karolina. 

Četvoro tinejdžera uzrasta između 15 i 17 godina platili su velike novčane kazne, 12 meseci socijalnog rada i pet godina zabrane da imaju bilo kakvog ljubimca ili kontakt sa životinjama.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meeetuu

    26. novembar 2015 | 17:44

    Grozim se ovakvih stvari. Danas pas sutra dete. Sklonite te psihopate tamo gde im je mesto.

  • Ccc

    26. novembar 2015 | 19:24

    Zasluzuju jedno 6 meseci da jih prebace u sibir kod putina na skolovanje..ne bi smeli macku da pogledaju a kamoli da maltretiraju..

  • Teri

    26. novembar 2015 | 17:45

    Tako mladi a pravi monstrumi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA