DŽIHADISTI SU UNIŠTENI! Ruska avijacija sravnila sa zemljom i ubila sve teroriste na području gde je oboren Suhoj! (VIDEO)

Avioni su izveli niz misija i oblasti u kojoj je oboren ruski avion, a prema izveštajima Ministarstva odbrane Rusije ubijeni su svi teroristi

  • 52

Ruski vojni avioni izveli su seriju napada u području na kojem je oboren avion "Su-24". Tom prilikom ubijeni su svi pripadnici terorista i pobunjeničkih grupacija u Siriji, saoštilo je Ministarstvo odbrane Rusije, prenosi "Raša tudej".

OSVETA ZA SRUŠENI AVION: Ruski bombarderi razaraju oblast u kojoj su Turci oborili Suhoja (VIDEO)

Vojni zvaničnik Igor Konašenkov je naveo da su "teroristi koji operišu u toj oblasti i druge misteriozne grupe uništene".

Konašenkov je naveo da su ruski avioni u poslednja tri dana izveli 134 borbena leta i napali skoro 450 meta u osam sirijskih provincija.

PUTINOVA PAKLENA OSVETA: Posle obaranja aviona, Rusija šalje u Siriju BROD UBICU! (FOTO) (VIDEO)

Napadniti su položaji ekstremista u provincijama Alepo, Damask, Idlib, Latakia, Hama, Homs, Raka i Deir-ez-Zor, dodao je on..

OVE ZEMLJE ĆE NASTRADATI ako izbije Treći svetski rat! Da li je Srbija među njima? (VIDEO)

Sirijski avioni su ranije gađali ovo područje, ali ako se potvrdi da je napad izvela Rusija, biće to jedan od vazdušnih udara Moskve najbliži turskoj teritoriji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    26. novembar 2015 | 19:08

    Polako, samo polako i mudro. Bravo za Rusiju! Mic po mic, korak po korak. Čitam komentare tipa: Klopka za Putina i koliko si Putine žene i dece pobio? E moji komentatori, rat je rat - ne brat. 27 miliona ruskih žrtava u II svetskom ratu aju za pravo njima da zabodu barjak slobode i bilo kod delu sveta! Pronadjite podatak koliko je amerikanaca poginulo u II svetskom ratu? Reći ću vam ja - oko 30 000. Da, dobro ste procitali. A ta ista amerika je kao i danas za vreme Hitlerovog napada na rusiju do '43 prodavala naftu nacistima preko Standard Oila.

  • =MAJKA.RUSIJA=

    26. novembar 2015 | 19:36

    Da te dragi BOG pozivi PUTINE NAS,BRATE NAS!!!

  • vata

    26. novembar 2015 | 18:09

    U.S.A i Russija nece se ratovati izmedju sebe,budite sigurni, a da bih htjela Russija,Tursku zgazila bih ko krompir za kratko vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA